test

Moda de vara pentru barbati – Afla AICI cum sa te imbraci pentru fiecare ocazie!

Moda de vara pentru barbati – Afla AICI cum sa te imbraci pentru fiecare ocazie!

Odata cu sezonul cald, vine si schimbarea garderobei. Insa, o multime de barbati inca poarta costumele obisnuite din timpul anului sau aleg un tricou clasic, panataloni scurti si treninguri. 

Oare ce alte optiuni ai atunci cand trebuie sa participi la un anumit eveniment? Fie ca este o zi la birou sau o nunta, fie o intalnire sau o zi de relaxare, descopera in continuare cateva sfaturi si idei pentru alegerea unei tinute in aceasta vara. 

Iata ce sa iei in considerare pentru un outfit perfect in functie de ocazie:

  • Tinute pentru o zi casual

Cand soarele este sus pe cer, cu siguranta iti doresti sa porti cat mai putine haine. Prin urmare, outfitul perfect se compune dintr-un tricou, o pereche de blugi subtiri sau pantaloni scurti si tenisi. Alege culori deschise si materiale de vara, cum sunt inul si bumbacul.

Daca preferi un stil smart casual, tricourile polo si camasile asortate la pantaloni scurti si mocasini se potrivesc de minune. Pentru un plus de personalitate, adauga si accesorii, cum ar fi o sapca, niste ochelari de soare, un ceas sau o bratara.

  • Tinute pentru nunta

Nuntile din timpul verii se desfasoara adesea in aer liber, asa ca sunt sanse mari sa stai in soare cateva ore bune. Asadar, vei avea nevoie de idei de tinute elegante, dar care sa fie si lejere.

Daca nu esti foarte apropiat de mire si mireasa, poti alege o camasa de culoare deschisa si o pereche de pantaloni sau un costum purtat cu un tricou pe sub sacou. Acestea pot fi asortate cu pantofi casual, cum sunt mocasinii.

Daca rolul tau la nunta este unul cheie, de cavaler de onoare, nas, cumnat sau socru, opteaza pentru un costum deschis la culoare (vara este un moment prielnic pentru a asorta piese de culori diferite), o camasa alba sau bleu descheiata si o pereche de pantofi oxford. Ai putea chiar sa porti o jacheta in loc de sacou si sa renunti la cravata, daca nu este neaparat nevoie sa ai una. 

  • Tinute pentru birou

Chiar daca este cald, multi barbati trebuie sa adopte un stil office. Astfel, pentru a evita supraincalzirea, renunta la costumele in trei piese si poarta cat mai putine straturi cu putinta.

Daca trebuie sa imbraci un costum complet, incearca sa pui pe tine doar camasa si pantalonii, iar restul articolelor adauga-le pe masura ce ajungi la destinatie. In acest mod, nu vei transpira la fel de mult. 

Alege nuante deschise, precum gri sau albastru pentru costume si alb sau bleu pentru camasi. 

Daca esti norocos si politica locului de munca permite imbracamintea casual, poti combina o camasa sau un tricou polo cu o pereche de pantaloni barbatesti de tip chino si niste mocasini sau pantofi usori.

  • Tinute pentru intalnire

O intalnire de vara poate insemna un pahar de vin la terasa, o cina romantica sau o vizita la un cinematograf in aer liber. Pentru a lasa o impresie buna, pastreaza lucrurile simple si elegante, dar fara sa exagerezi.

Un tricou oxford sau o camasa cu maneca scurta, niste blugi sau chinos si incaltaminte de culoare deschisa sunt o alegere buna. O alta optiune ar fi o camasa sau un tricou, cu o jacheta de vara si niste pantaloni simpli.

Asadar, daca vrei ca vara aceasta toate tinutele tale sa fie puse la punct si sa arati de nota zece, aminteste-ti aceste sfaturi si nu vei da gres!

Sursa foto: unsplash.com