Mâncarea grecească, secretul victoriei – Naomi Osaka, aproape de al patrulea titlu de Grand Slam

Mâncarea grecească, secretul victoriei – Naomi Osaka, aproape de al patrulea titlu de Grand Slam

Calificată în a patra finală de Grand Slam din carieră, Naomi Osaka a glumit la finalul partidei cu Serena Williams despre cheia succesului său: mâncarea grecească. În ultimul act al competiției de la Melbourne, nipona se va duela cu Jennifer Brady.

“Am făcut multe erori neforțate în primele game-uri, am fost speriată și nervoasă la început. E pentru prima oară în ultimele zile în care am jucat cu public în tribune și m-am simțit mult mai bine pe teren azi. E întotdeauna o onoare să joc împotriva Serenei și mă bucur că am reușit să trec de acest meci greu. Eu când eram mica o urmăream jucând. E un vis devenit realitate să fiu aici, să joc împotriva ei.

Sinceră să fiu, la retur doar am ghicit, e clar că lovește în stânga sau în dreapta, trebuie să fac doar mișcarea potrivită. Toată lumea se emoționează când joacă prima finală, să sperăm că adversara mea din finală va fi emoționată (n. r. râde). Nu știu care e secretul victoriei de azi, dar în aceste săptămâni am mâncat doar mâncare japoneză. Ieri am hotărât să mănânc mâncare grecească, iar Tsitsipas l-a învins pe Nadal. Mi-am spus că e un semn și trebuie să continui să mănânc mâncare grecească”, a spus Naomi Osaka.

citeste mai mult