Kate Middleton a născut. Bebeluşul regal este băiat

Kate Middleton a născut. Bebeluşul regal este băiat

Casa Regală a Marii Britanii este în sărbătoare. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, i-a oferit cel mai frumos cadou prinţului William.

Kate Middleton a născut luni seară, la Londra, la Spitalul St. Mary. Băieţelul s-a născut la ora României 18 şi 24 de minute, perfect sănătos, şi a cântărit 3,7 kg. Apropiaţi ai Casei Regale au confirmat că naşterea a fost pe cale naturală şi că Prinţul William s-a aflat tot timpul alături de soţia sa.

Kate Middleton a ales să nască pe cale naturală şi a asistat-o chiar obstetricianul regal. Marcus Setchell are 70 de ani şi ar fi trebuit să se pensioneze, dar a acceptat să îşi amâne planurile pentru încă o naştere.

Tot el a adus pe lume mai mulţi membri ai familiei regale, fiind şi medicul specialist al Elisabetei a II-a până în 2008.

Cât despre salonul unde este fi internată Kate, Sky News scrie că este unul pe măsura rangului. Preţul pe zi începe de la cinci mii de lire sterline.

Moştenitorul tronului britanic s-a născut într-un salon de lux al spitalului Saint Mary din Londra. O zi de internare costă, în medie, 5.000 de lire sterline, iar ducesa de Cambridge a beneficiat de servicii mai ceva ca la un hotel de cinci stele.


kate_middletonCe îi rezervă astrele

Potrivit zodiacului, copiii născuți în ultima zi din rac pot avea un noroc ieșit din comun, dar și o neșansă teribilă.

Astrologii susțin că persoanele născute pe data de 22 iulie se află, aproape tot timpul, în situaţia de a nu-şi putea menţine constant cursul carierei. Uneori, aceste persoane pot fi binecuvântate cu un noroc ieşit din comun, iar alteori pot fi copleşiţi de o teribilă neşansă.

Cei născuţi în această zi au parte în viaţă de poveşti de dragoste, căsătorii, divorţuri, separări şi tot felul de dificultăţi în acest domeniu. Dorinţa acestor persoane de a reuşi este atât de puternică încât, nu se vor gândi foarte uşor să renunţe la ceva. Atunci când persoanele născute pe data de 22 iulie deţin controlul asupra situaţiei, ele par a fi invincibile. Cu toate acestea, chiar şi cei mai puternici dintre nativi pot cădea pradă nenorocului. Acesta îi va lovi chiar în cel mai puternic punct al lor şi astfel îi va doborî.

Unul dintre punctele slabe ale nativilor zilei de 22 iulie este reprezentat de faptul că sunt aproape inconştienţi de propriile slăbiciuni. Acest lucru îi va împiedica să facă unele schimbări foarte imprortante în atitudinea lor.

Sunt ferm convinşi că tot ceea ce fac este bine şi corect. Din această cauză, cei născuţi în această zi vor ignora orice semn care i-ar putea avertiza în legătură cu eşecul ce urmează. În consecinţă, sunt oarecum incapabili să împiedice un dezastru înainte de a fi prea târziu.

Cei născuţi în această zi sunt în general oameni curajoşi. Ei nu se dau înapoi de la nimic şi sunt dispuşi să intre în competiţie indiferent care ar fi condiţiile jocului, dar, la fel de bine, pot fi lipsiţi de precauţie, încăpăţânaţi şi nerealişti.

PUNCTE FORTE:

Dinamic
Curajos
Orientat spre succes

PUNCTE SLABE:

Lipsit de noroc
Stresat
Lipsit de precauţie