test

Gigi Becali, înainte de a intra în arest: M-am gândit să îi cer lui Băsescu să mă graţieze

Gigi Becali, înainte de a intra în arest: M-am gândit să îi cer lui Băsescu să mă graţieze

După ce a aflat că a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, deputatul Gigi Becali a declarat că în primă fază s-a gândit să apeleze la ajutorul preşedintelui ţării, Traian Băsescu, ca să îl graţieze.

“Prima dată la asta m-am gândit. Dacă vrea 35% incredere (Traian Băsescu)… Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Care-i treaba? Un act creştinesc ţi-e ruşine să-l ceri? Toate demersurile care le pot face – smerenie, orice, le voi face pentru ca să fiu liber pentru familia mea. Nu-mi cad galoanele dacă cer…e legal? eu o cer, vrea s-o dea bine. Nu vrea s-o dea, asta e”, a afirmat Gigi Becali.

“Nu m-am aşteptat. Nu credeam că se poate aşa ceva, cum se poate să condamni un om, să distrugi o familie pentru că, vezi Doamne, a făcut un schimb de terenuri acum 16 ani. Asta e ţara lui Chrisos? Asta e ţara lui Satana”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a precizat că se va duce acasă, la familie, îşi va face bagajele şi se va prezenta la arest în această seară.

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1