test

Finalizare proiect „Creșterea competitivității SC BREAD & BUTTER SRL”

Finalizare proiect „Creșterea competitivității SC BREAD & BUTTER SRL”

SC BREAD & BUTTER SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Creșterea competitivității SC BREAD & BUTTER SRL” proiect  nr RUE 14065 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE BRASOV, respectiv M2-14065/30.07.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC BREAD & BUTTER SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 737357.9775 (valoarea totala) din care: 641180.85 lei grant si 96177.1275 lei cofinanțare

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Persoană de contact:

Puiu Andreea

0747111105