Detaliul care le leaga pe viata pe Simona Halep si Serena Williams

Detaliul care le leaga pe viata pe Simona Halep si Serena Williams

Simona Halep si Serena Williams se intalnesc azi, in sferturile de finala de la Australian Open, partida urmand sa inceapa la ora 10.00.

Simona si Serena au destul de putine puncte comune, din punct de vedere sportiv, pentru ca provin din generatii diferite. Palmaresul lor este complet diferit: Serena – 73 titluri WTA – Simona 22 titluri WTA, Serena – 23 Grand Slamuri, Simona -2 Grand Slamuri.

Cele doua sportive sunt insa legate afectiv, prin apartenenta la aceeasi zodie. Simona este nascuta pe 27 septembrie 1991, iar Serena cu o zi si zece ani mai devreme, adica pe 26 septembrie 1981.

Ambele sunt in zodia Balantei si, conform caracteristicelor acestei zodii, sunt caracterizate astfel:
“Nativii din Balanta au o personalitate deschisa, fiind semne de Aer, si sociabila, fiind o zodie cardinala, deschisa catre societate. Ei se numara printre cele mai placute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive si dornice sa faca lucrurile sa mearga. Balantele cantaresc foarte mult ceea ce fac, poate ca uneori prea mult si pierd ocazia de a lua o decizie buna. Dar ele stiu cum sa echilibreze lucrurile si ajung la liman la timpul potrivit. Nativii Balantei sunt veseli, optimisti, fermecatori si foarte comunicativi. Dar au o trasatura de caracter pe care si ei incearca sa o tina in frau: indecizia. Se hotarasc foarte greu ce cale sa apuce, ce solutie sa adopte, pana nu cunosc toate detaliile problemei si toate consecintele deciziei lor. In conflicte, nu le place sa ia partea nimanui si incearca sa gaseasca o cale de mijloc care sa impace cele doua forte adversare”