Dacia DUSTER, vedeta la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia DUSTER, vedeta la Salonul Auto de la Frankfurt

Grupul francez Renault va surprinde la Salonul Auto de la Frankfurt, in perioada 15-16 septembrie, cu editia limitata DUSTER “Urban Explorer”, care va fi disponibila in 15 tari din Europa, insa nu si in Romania.

Grupul francez, care detine Dacia, va prezenta o serie de modificari majore pentru SUV-ul DUSTER, iar straiele cu care se va afisa pe covorul rosu de la Frankfurt vor fi pe masura – sistem multimedia de navigatie prevazut cu video camera pentru marsarier, cutie de viteze robotizata, precum si sistem Stop & Start. Numai jante BBS nu are, dar tot cu demaraj a iesit de pe portile fabricii de la Mioveni, fiind nevoie sa schimbe doua seturi de anvelope pana in Germania.

“Astfel, Duster Urban Explorer se remarca prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, «vert Altaï». Acest model va fi disponibila pe un anumit numar de piete din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elvetia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo si Muntenegru”, se arata intr-un comunicat al grupului francez Renault.

 

photocredit: infoziare.ro