test

Cum să devii un expert în pariuri sportive

Cum să devii un expert în pariuri sportive

Știm cu toții că majoritatea pariorilor speră să câștige. Mai mult, aproape fiecare persoană care plasează un pariu se gândește la marele premiu. De altfel, un procent semnificativ din pariorii sportivi declară că abordează pariurile mai degrabă ca o sursă de câștigat bani, decât ca o sursă de divertisment.

Aceștia sunt pariori experimentați, care au învățat cum să se organizeze, să se specializeze și să caute valoare în orice tipuri de bilete pariuri. Dacă vrei să tu să ajungi un parior sportiv calificat ai face bine să înveți comportamentele, obiceiurile, valorile și strategiile acestor jucători profesioniști. Cum poți face acest lucru? Citește în continuare pentru a afla!

1. Organizează-te

Abilitățile organizatorice sunt o condiție esențială pentru pariurile sportive de succes. Asta deoarece domeniul pariurilor cuprinde o multitudine de informații, date și statistici despre jucători și echipe, iar pariorul cu cele mai detaliate informații are un avantaj clar.

Pe lângă acest lucru, gestionarea banilor este un aspect la fel, dacă nu chiar mai important. Jucătorii profesioniști țin evidența nu doar a tuturor pariurilor plasate, ci și a statisticilor bazate pe acele pariuri care datează de ani de zile. Mai mult decât simple coloane schițate în grabă marcând victorii și pierderi, aceste cifre îl ajută pe jucător să schimbe strategia pe termen lung și pe termen scurt.

Făcând la fel, îți poți îmbunătăți precizia în plasarea unui pariuri reușite, bazându-te pe istoricul tuturor pariurilor. Poți astfel să începi să urmărești tendințele tale de joc. Este important să ai în vedere faptul că este imposibil să-ți îmbunătățești performanța în pariere fără a avea un control clar asupra banilor cheltuiți și a celor încasați. Așadar, organizarea este primul pas către creșterea rentabilității la pariuri sportive.

finantele-sub-control;

2. Ține-ți finanțele sub control

Abilitatea în jocurile de noroc sportiv înseamnă alegerea unor mize rentabile, plătind cât mai puțină și având șanse cât mai bune de câștig. Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le poți lua în considerare, așa cum am amintit mai devreme, este să ai mereu o evidență clară asupra finanțelor tale.

Cea mai valoroasă strategie pentru a avea un bun control asupra bugetului este să îți setezi o sumă standard destinată pariurilor. În mod evident, este extrem de important să acorzi importanță acestei reguli și să nu faci excepții. Cu excepția cazului în care ești deja miliardar, pariurile pe care le faci ar trebui să reprezinte un procent mic din totalul fondurilor disponibile. În caz contrar, riști să cheltui toți banii pe un singur pariu, ceea ce îți crește semnificativ șansele de câștig.

Diferența dintre plasarea pariurilor care reprezintă 1% din buget și pariurile care reprezintă 2% este uluitoare, așadar concentrează-te pe creșteri mici.

3. Specializează-te pe o nișă

Majoritatea jucătorilor profesioniști din lume pot fi întâlniți în câteva orașe mari, prietenoase cu jocurile de noroc, în special cele cu industrii importante de curse de cai și ogari. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii tind să se concentreze pe un anumit segment al pieței jocurilor de noroc.

Sigur, există și excepții, însă gândește-te de câte ori ai văzut un jucător renumit de poker care să plaseze ca un expert pariuri pe cai.

Dacă îți dorești cu adevărat să fii un parior profesionist, alege un sport și concentrează-te pe toate elementele care țin de acest sport. Îți poți extinde portofoliul atunci când stăpânești extrem de bine toate aspectele legate de pariuri. Cheia aici este să fii stăpân pe tine și pe abilitățile tale.

pariuri-cu-valoare

4. Plasează pariuri cu valoare

Studiază bine cotele și tendințele înainte de a plasa un pariu. În sport, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Casele de pariuri oferă cote, însă acestea nu sunt întotdeauna relevante. O variantă este să verifici, în paralel, cotele oferite de mai multe case de pariuri. Comparându-le, vei avea o imagine mai clară asupra situației reale.

În pariurile sportive și în toate formele de jocuri profesionale, conceptul de „valoare” este o problemă importantă. Cel mai simplu mod de a înțelege valoarea este să te gândești la aceasta ca la o afacere bună. În pariurile sportive, pariorii se năpustesc pe un pariu doar atunci când primesc o ofertă mai bună decât șansele reale ale pariului. Găsirea valorii este similară cu găsirea unui cupon cu adevărat valoros.

Pariorii considerați experți, sunt persoane care au învățat metode pentru a găsi în mod consecvent aceste oportunități de valoare. Ia în considerare faptul că cei mai buni pariori sportivi din lume sunt jucătorii care câștigă 55-60% din timp. Au pierdut 40-45% din pariuri și sunt capabili să-și mențină procentul de pariuri câștigate la un procent excelent.

Concluzie

Majoritatea pariorilor, sau a amatorilor de jocuri de noroc în general, vizitează cazinoul pentru distracție. Jocurile de noroc sunt o formă de divertisment, cu pariorii conduși de perspectiva câștigurilor, încântați de acțiunea reală de pe teren. Chiar și așa, sute de mii de pariori își câștigă existența din pariuri reușite.

De ce să nu folosești experiențele lor drept exemplu? Ține cont de faptul că cei mai buni jucători din lume nu au cele mai bune informații, nu cunosc secrete care le oferă acces la cunoștințe importante și nu sunt doar norocoși. Ce fac ei? Sunt extrem de riguroși, nu se lasă purtați de impulsuri de moment și adună informații despre sportul pe care pariază.