Cum obții spațiu suficient pentru lucrurile tale. Cazul boxelor de închiriat

Cum obții spațiu suficient pentru lucrurile tale. Cazul boxelor de închiriat

Se întâmplă uneori să acumulezi lucruri peste măsură și efectiv să nu ai unde să le depozitezi? Ți-ar trebui un garaj mai mare sau un pod mai încăpător? Poți obține spațiu destul pentru a păstra toate lucrurile tale. Mai bine spus, îl poți închiria, fiindcă există boxe de închiriat pe care le poți folosi cu încredere.

Sunt relativ puțini cei care profită de aceste boxe de depozitare, dar cei care o fac realizează că prețul plătit este infim comparativ cu beneficiul de a dispune de un spațiu perfect protejat și climatizat, la care accesul se poate face oricând. Ferește-te să mai stai înghesuit, să te împiedici de lucruri prin casă sau curte și ferește-ți bunurile de degradare. Fii și tu unul dintre posesorii de bunuri gestionate inteligent, păstrate intacte și în siguranță.

 

Boxele de depozitare, mai mult decât un palet și un PFL

 

Dintre toate boxele de închiriat care există în zona ta, cel puțin una are suprafața optimă și înălțimea suficientă pentru a fi boxa ideală pentru tine. Te-ar putea scăpa imediat de aglomerația din casă, curte, garaj, pod sau ți-ar rezolva problema spațiului pentru o mobilă cumpărată în avans, pentru electrocasnicele nefolosite ori pentru activitatea ta caritabilă sezonieră.

La fel de importantă ca disponibilitatea de spațiu de depozitare este starea în care aceste boxe se află, plus serviciile asigurate de entitatea care le închiriază. Iată cum trebuie să arate aceste depozite și prin ce să se caracterizeze:

  • Un expert logistic să facă înainte o evaluare a bunurilor tale și a celor comunicate de tine și să îți ofere boxa potrivită, plus un cost personalizat de închiriere;
  • Boxa respectivă să poată fi izolată ermetic, astfel încât praful, umezeala sau vântul să nu pătrundă și astfel materialele textile, tapițeriile, lemnul să fie bine protejate.
  • În afară de lungimea, lățimea, înălțimea optimizate, boxele de depozitare să fie și bine compartimentate, astfel încât diferitele tipuri de bunuri să aibă alocate propriile zone.
  • Accesul la conținutul boxelor să se poată asigura oricând și numai pentru persoana care deține bunurile depozitate. Perimetrul să fie păzit prin mijloace fizice și electronice, iar alarma să fie extrem de precisă.
  • Normele europene în domeniu (există!) să fie atinse și chiar depășite. Totul pentru un serviciu ireproșabil de închiriere a boxelor de depozitare.

 

Locuiești în București? Găsești boxe de închiriat în Bragadiru

 

Cât de ușor ajungi în Bragadiru? Acolo SprintMove Company are pregătite oricând boxe de diferite dimensiuni, unele dintre ele climatizate (acolo unde temperatura și umiditatea sunt controlate) și toate păzite fizic și supravegheate video 24/7.

Desigur, numai tu vei avea acces la bunurile tale, și asta oricând dorești – un operator de depozit te va întâmpina în orice moment ai sosi. Poți hotărî închirierea unei boxe de depozitare pe perioade scurte sau mai lungi.

Sunt cazuri în care soarta acelor lucruri nu se poate hotărî de azi pe mâine, așa că posesorii lor preferă să le depoziteze aici și să nu se împiedice de ele sau să le distrugă pe holuri, prin colțuri etc. Așadar, dacă ești din București (sau din Ilfov), știi de acum și cum să obții destul spațiu pentru lucruri, dar și unde să găsești acest spațiu.