Concertele anului 2017: Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Evanescence, asteptati in Romania

Concertele anului 2017: Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Evanescence, asteptati in Romania

2017 se anunță a fi un an bogat în evenimente. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Evanescence sunt doar câțiva dintre artiștii care vor ajunge în România în acest an.

Până în prezent, 21 de concerte şi festivaluri au fost confirmate de promoterii români.

Tarja Turunen, care a devenit cunoscută ca solistă a grupului Nightwish, va concerta la Timişoara şi Bucureşti, pe 2, respectiv 3 februarie, iar biletele pentru cele două evenimente au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 100 şi 390 de lei, scrie News.ro.

Pe 8 martie, pianistul Richard Clayderman va fi acompaniat pe scena Sălii Palatului de nu mai puţin de 100 de instrumentişti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucureşti, într-un concert dedicate Zilei Femeii. Biletele au preţuri ce variază de la 99 la 350 de lei. Artistul va concerta în alte patru oraşe din ţară, în perioada 6 – 10 martie: Timişoara (Sala Sporturilor “Olimpia”, 6 martie), Târgu-Mureş (Sala Sporturilor, 7 martie), Constanţa (Sala Sporturilor, 9 martie) şi Galaţi (Sala Sporturilor “Dunărea”, 10 martie).

Formaţiile heavy metal Accept, Sabaton şi Twilight Force concertează la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit, pe 11 martie, iar biletele au preţuri cuprinse între 95 şi 155 de lei.

Grupul Postmodern Jukebox, celebru pentru reinterpretări jazz şi soul ale unor hituri pop contemporane, revine în România, cu un concert care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 martie. Biletele au preţuri cuprinse între 120 şi 750 de lei.

Cantautorul italian Amedeo Minghi şi interpretul roman Gabriel Cotabiţă vor susţine anul viitor un concert comun pe scena Sălii Palatului, pe 4 aprilie. Preţul biletelor variază de la 80 la 240 de lei.

Trupa rock finlandeză Apocalyptica va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 aprilie, un concert inclus într-un turneu ce marchează împlinirea a 20 de ani de la lansarea albumului său de debut, “Plays Metallica by 4 cellos”, pe care îl va interpreta integral, alături de coveruri ale pieselor “Battery”, “Nothing Else Matters şi “Seek and Destroy”. Biletele au preţuri pornind de la 89 de lei.

Orchestra Pink Martini revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 aprilie, cu un concert ce va îmbina influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei şi 280 lei.

Interpretul american de jazz Gregory Porter va concerta în premieră la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 aprilie, prilej cu care îşi va promova cel mai recent album al său, ”Take me to the Alley”, apărut în 2016. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 108 şi 198 de lei.

Citeste mai mult pe Digi24