Conceptele pe care trebuie să le înțelegi înainte să te apuci de pariuri sportive

Conceptele pe care trebuie să le înțelegi înainte să te apuci de pariuri sportive

Să presupunem fie și pentru câteva minute, că abia ce ai ajuns în aceasta lume a gamblingului. Cu siguranță că ai foarte multe întrebări și că la fel de multe nedumeriri, suficiente cât să iți iai câteva ore doar că să te lămurești ce anume cauți de fapt. Poate că te vei mai dumiri pe măsură ce petreci ceva timp pe betano online, dar dacă ai decis să faci din pariurile sportive ceva mai mult decât o activitate de recreere, atunci ai nevoie de ceva mai multe informații că să și faci lucrurile bune.

 

Sunt câteva concepte fără de care ți-ar fi aproape imposibil să avansezi când vine vorba despre a înțelege cum funcționează tot ce tine de cazinouri online și nu numai. În acest articol îți vom detalia care sunt detaliile esențiale care ar trebui să te ajute să minimizezi riscurile, mai ales dacă abia ce ți-ai făcut un cont online și nu prea ști de unde să începi și nici ce anume. În definitiv, este copleșitor să te lămurești cu pariurile, cu numerele, cu șansele de câștigi, tipurile de pariuri și multe alte statistici sau termeni pe care nu îi înțelegi, că să mai implici și matematica cu ale sale statistici în ecuație. Sperăm, însă, că la finalul acestui material, te vei fi lămurit și vei avea cunoștințele de bază.

 

Ce este un bankroll management?

 

Poate că termenul poate părea ușor confuz, dar este ceva despre care cu siguranță ai habar, dacă știi puțină engleza. pentru că este fix ceea ce îi spune și definită, adică modul în care iți administrezi bugetul și cum îl gestionezi. Mare parte din succesul multor parior stă tocmai în ce suma de bani se investește și cum se reușește să se administreze miza fiecărui pariu.

 

Sigur, mare parte din pariurile sportive se bazează pe noroc sau pe a nimeri ce vrei, dar  administrării corecta a banilor în pariuri este unul dintre cele importante aspecte, pentru că depinde și de disciplina, dar mai ales despre eficientizare și optimizare. Că degeaba ai sume mari de care îți bați joc inconștient, când poți avea sume mici cu care poți face sume mărețe. Așadar, în primul rand învață să valorifici banii de care dispui – până la a transforma totul în profit. Este o parte din strategie

linii-bani

Liniile de bani

 

Când vine vorba despre a capătă încredere în pariurile sportive, o provocare consta tocmai în cât de bine știi ce ai de făcut. Iar un astfel de obiectiv se dobândește când îți dai seama și la ce anume să te uiți. Unul dintre lucrurile asupra cărora ar trebui să te concentrezi se numește moneylines sau așa cum se traduc la noi linii de bani, într-o nota radicala, dar sunt mai degrabă cunoscute drept cote americane.

 

Acestea depind doar de cine câștigă, în timp ce la spread-uri făceau referire la cine și cât câștiga fiecare. Jocurile cu scor redus sunt cele care le folosești cel mai des, de regula la sporturi precum baseball, hochei, box, fotbal și altele – de regula atunci când marjele de victorie sunt mici. De reținut, însă, că odată cu creșterea probabilității câștigului favorit atunci cresc și câștigurile monetare.

 

Sub sau peste, poate că nu zic nimic, dar sunt foarte importante

 

Acest concept în strânsă legătură cu pariurile sportive sunt pariuri pe numărul de goluri și sunt printre cele mai populare cerințe. Un aspect interesant, cu context care se schimbă constant, cu toate că are la bază un algoritm matematic. Trebuie să fii foarte atent și asumat în ceea ce faci, dacă vrei să speri că te apropi de un rezultat favorabil

 

Practic, atunci când se pariază ponturi de top sub sau peste, nici nu contează ce vă face echipa aleasă în final, pentru că tu ți-ai asigurat un interval mai mare sau mai mic în care poți fi inclus drept câștigător. Poate părea ușor confuz, dar te asigurăm că totul are sens pe măsură ce joci mai mult și mai des. Astfel de pariuri nu se mai referă la ceva concret, ci sunt mai degrabă numărul de goluri dintr-un meci, numărul de cartonase sau de faultaro, dar multiplicat cu ce ai ales – un concept care permite să se aleagă un maxim și un minim, fără a se impune parierea pe un câștigător la o partidă.

miscari

Mișcările liniilor

 

Un concept care poate părea ușor derutant, dacă nu prea înțelegi despre ce este vorba, dar încercăm să explicăm. Mișcările liniilor pot determina, în cazul pariurilor sportive, momentul când sunt distribuite cotele unui joc, de la începutul și până la finalul unui pariu. În principiu sunt gândite pentru a facilita creșterea pariurilor caselor și sunt imprevizibile, pentru că liniile de pariuri se pot muta chiar în timp ce pariurile sunt făcute, o acțiune gândită să facă o echilibrarea pe sume – cu toate că tu poți pica la mijloc.

 

Sunt diferite aspecte care pot influența mișcare acestora – reportaje, informații despre cotații, căutări pe google, evoluții vremii, lucruri la care nu prea te-ai aștepta. Dacă vrei, că să înțelegi mai bune, aici este despre a fi la locul potrivit, la momentul potrivit, despre sincronizare. Și totul nu este atât de dramatic, că poți folosi aceste mutări și în interes propriu. Astfel, dacă faci o analiza, îți poți da seama dacă vrei sau nu să pariezi în funcție de cate schimbări s-au făcut.

 

Concluzie

 

Sunt multe alte lucruri la care să fii atent atunci când este vorba despre pariuri, începând cu faptul că pot face orice meci urmărit mult mai interactiv – poate și prin faptul că îți pot aduce niște sume de bani, într-un mod rapid și simplu. Însă, ce mai trebuie să reții din tot acest joc al provocărilor este faptul că niciun pariu nu-ți poate garanta câștigul, că niciodată nu trebuie să pariezi pe ceva ce nu înțelegi și nu încerca vreodată să pariezi că să te “răzbuni”, în încercare de a-ți recupera bani pierduți anterior. La fel de important este să verific mereu ce pariuri faci și să nu te grăbești.