Avantajele și dezavantajele turneelor de sloturi!

Avantajele și dezavantajele turneelor de sloturi!

Turneele de sloturi sunt, pe scurt, fix ceea ce le spune și numele, competiții în care se întrunesc cei mai buni dintre cei mai buni, jucători care iau parte la provocări care mai de care mai interesante pentru premii mari care sunt puse în joc, de regulă bonusuri pentru cazinouri. Este, dacă vrei să-i spui astfel, un fel de campionat la finalul căruia se fac topuri pentru stabilirea unor promoții unde se vor livra câștiguri virtuale importante. Totuși, însă, turneele de sloturi nu implică ideea ca o persoana să joace împotriva alteia, căci pentru participare se percepe o taxă de intrare în competiție și se joacă atât cât se poate, pe întreaga durata a turneului, în funcție de câștiguri. Pentru a se stabili câștigătorii, la finalul rundelor se face un top trei, iar aceștia vor fi și cei care ajung în clasament pentru a primi premiile. Printre cei care preferă turneele de sloturi se numără cei cu experiențe de joc, veteranii, dar și amatorii acceptă provocarea cu la fel de multă ușurință, asta pentru că se lasă ademeniți de perspectiva unor premii generoase, cum ar fi cele disponibile de pacanele 777

 

Ideea este că există interes pentru astfel de competiții, indiferent de banii de care se dispune, de timpul alocat sau de garanțiile din final. Este, până la urmă, încă o formă de distracție în mediul virtual, mai ales în rândul celor abonați la tot ce implică un gambling. Nu te poți convinge care este treaba cu toată agitația din juru-i până nu încerci chiar tu să vezi despre ce este vorba. Nu este o necesitate, dar este cu siguranță ceva care poate încântă și distra cu ușurință.

Avantaje turnee de sloturi

 

Participarea în cadrul unui turneu de slot aduce după sine multiple avantaje, cât se poate de satisfăcătoare. Este vorba, printre altele, și de ideea de a-ți dovedi cât de bun ești și de a te “întrece” în măiestria sloturilor cu mulți alții, ca să dovedești că ești priceput la ceea ce faci. Mai apoi mai este și faptul că te poți distra, intrând în competiție directă cu mulți alții. Asta în timp ce există și perspectiva unui câștig valoros. Pentru că ăsta este adevărul: la final poți adăuga sume însemnate în portofelul tău, iar asta fără să faci ceva în plus fațăde ceea ce făceai deja, și anume să te joci. De notat aici ar fi faptul că se poate juca foarte mult timp, ore întregi chiar, iar asta cu o investiție neînsemnată, mai exact taxa de intrare este o sumă infimă.

 

Așa cum precizam deja, premiile puse în joc pot ajunge la cifre cu multe zerouri, pentru că de cele mai multe ori cazinourile pun la bătaie premii în bani, dar oferă și mașini sau vouchere cadou consistente. Daca analizezi în perspectivă și obiectiv, șansele să pleci acasă cu un câștig sunt relativ mai mari, în comparație cu jocurile individuale. De regulă, turneele de sloturi se recomandă noilor veniți, pentru a deprinde noi abilități, dar sunt preferate tocmai de profesioniștii care își folosesc cunoștințele în avantajele proprii. De menționat și că unele turnee, care sunt foarte lungi, pot veni cu opțiunea de joc mai mule zile, iar dacă ai programul aglomerat și încărcat, asta poate însemna un adevărat beneficiu.

dezavantaje

Dezavantaje turnee de sloturi

 

Poate că nu sunt la fel de evidente și de importante, dar există și inconveniențe care îți pot fura, puțin, din bucuria participării la un astfel de concurs. În primul rând ar fi faptul că poți ieși rapid din cursă, dacă te numeri printre cei care nu au multe atu-uri în fata celorlalți. Însă, la fel de bine, faptul că te pricepi prea bine la ceea ce faci, poate presupune că petreci prea mult timp online și să uiți noțiunea timpului, să te lași furat de mirajul îmbogățirii.

 

La fel de bine, dacă îți plac lucrurile ordonate și planurile la care știi la ce să te aștepți  s-ar putea ca turneul de sloturi să nu fie chiar pe placul tău, poate și pentru că nu ești adeptul lucrurilor haotice și care sunt dictate de cel mai mare număr înscris la păcănele. Asta și pentru că multe dintre funcționalitățile jocurilor, valabile în mod normal, nu mai sunt validate aici – rotiri gratuite, setări, beneficii – și totul se limitează doar la un click pentru generarea unor puncte. Ceea ce poate implică frustrare și nervi. Ar mai fi de punctat și că unele competiții au niște reguli care condiționează multe lucruri care, în mod normal, îți plac la păcănele și aici sunt anulate, conform unor politici proprii ale platformei accesate.

cum-poti-sa-castigi

Cum poți să câștigi în turnee de sloturi

 

În primul rand, încearcă să fii cât mai rațional atunci când joci și să nu te lași dus de val Dacă deții potul cel mare, atunci cu siguranță trebuie să faci tot posibilul să nu îl pierzi. Mai apoi, de fiecare dată când intrați într-o nouă sesiune de joc, aveți grijă să fiți autentifcat ca participant la turneu, pentru că altfel riscați să pierdeti orice avantaj anterior ați avea. Poți fi avantajat atunci când alegi să joci pe mize foarte mari, în comparație cu cele mici, ceea ce îți poate aduce un loc fruntaș în cadrul turneelor de sloturi online, pentru rotiri cu sume mari.

 

Un alt sfat de care ar trebui să țineți cont este ca atunci când faceți rotirile de tambururi, să o faceți cât mai rapid, cât mai bine și cât mai puternic, pentru că aveți un timp alocat și ați face bine să îl folosit cât mai mult în beneficiul dvs – mai multe rotiri înseamnă mai multe puncte.

 

Și, înainte de toate, consultați cu atenție toate detaliile de care ați putea avea nevoie pe parcurs: regulile trebuie să fie cunoscute, să știi dacă turneele sunt gratuite sau percep taxă (buy-in sau freeroll), ce fel de premii sunt acordate și, cel mai important, ce perspective de distracție aveți.

 

 

Pe scurt, turneele de sloturi sunt cât se poate de interesante, mai ales dacă vrei să încerci ceva diferit în acest univers de gambling. Sunt cât se poate de noi, dar în ciuda faptului că nu au ajuns să fie cunoscute cât mai mult, au devenit în scurt timp extrem de populare.