test

Atentat terorist la Cluj: Un subofiţer ISU Cluj a fost rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat

Atentat terorist la Cluj: Un subofiţer ISU Cluj a fost rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat

Un subofiţer de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat, scrie Mediafax.ro. Autoritatile sunt in alerta si il cauta pe autorul acestui atentat.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat că un subofiţer al ISU Cluj mergea către maşina sa parcată şi a observat o cutie lângă aceasta.

Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat şi l-a rănit.

“Rănile bărbatului sunt uşoare. Poliţia cercetează cazul”, au spus sursele citate.Preview Changes

Cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat a fost preluat de către DIICOT, însă a fost solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii, informează reprezentanţii celei din urmă instituţii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor în acest caz. 

“Pacientul internat la UPU Cluj este stabil, a suferit un traumatism cranio-facial fără modificări la analiza de Computer Tomograf. Este consultat şi din punct de vedere oftalmologic, urmând să rămână sub supravegherea medicilor 6 ore”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că bărbatul are 31 de ani, este căsătorit, fiind încadrat la ISU Cluj din 2007 ca subofiţer operativ pe autospecială de stingere şi descarcerare.

“Avea şi cursul de pregătire în asistenţă medicală de urgenţă şi atribuţii de paramedic de ambulanţă SMURD”, a spus Biriş.

Potrivit acestuia, în urma deflagraţiei, pompierul a suferit răni uşoare la faţă şi la mâna dreaptă.

sursa: https://www.publika.md

photocredit: Ziar Gazeta de Cluj