ASCENSIUNEA LUI DONALD TRUMP. Horoscopul și cifra destinului al celui mai puternic om al planetei

ASCENSIUNEA LUI DONALD TRUMP. Horoscopul și cifra destinului al celui mai puternic om al planetei

Născut la 14 iunie 1946, noul preşedinte al SUA, Donald Trump, este în zodia Gemeni. Astrologii consideră că nativii din Gemeni sunt caracterizați prin dualitate și din această cauză există riscul producerii unui conflict interior.

Constelația GEMENILOR conferă nativului un caracter atrăgător, binevoitor, ușor de iritat, dar și de calmat, puțin violent la mânie și gata să se căiască, spirit inventiv, îndreptat spre cercetari și descoperiri științifice, mai ales în domeniul matematicilor. Este semnul oratorilor și al scriitorilor. Aptitudini pentru negoț, suflet nobil, spirit fin, subtil, îndemânare, asiduitate, vigilență, foarte vorbăreț dacă e în discuție un subiect preferat, altfel e mai degrabă taciturn, puțin expansiv și poartă în el o ușoară neliniște care-i dă o stare de perplexitate în momentul acțiunii. Voința lui este fermă, câteodată vehementă, dar fără asprime, autoritară sau tiranie, scrie eva.ro.

Golden Ring, in str. Ilioara (sect. 3). Magazinul de bijuterii care te asteapta cu inele de logodna si verighete la preturi promotionale

De asemenea, unui Geamăn îi este greu să se atașeze de ceva pentru mult timp. El preferă schimbarile, stimularile permanente, noile experiențe. Șarmul îl scoate în evidență în orice împrejurare.

Personalități născute în aceeași zi cu Donald Trump, potrivit wikipedia: scriitorul George Călinescu, revoluționarul argentinian Che Guevara și Alois Alzheimer, medic psihiatru și neuropatolog german (boala Alzheimer). În aceeași zodie se află și președintele României Klaus Iohannis.

Cifra destinului pentru Donald Trump este 8.

În numerologie, cifra 8 (liderul, conducătorul) este una dintre cele mai de succes cifre – dacă persoana care se află sub influența ei își poate ține sub control egotismul și să evită abuzul de putere. Această cifră este asociată cu simbolul infinitului. Acest simbol (cifra opt așezată pe orizontală), arată adevărata putere a acestui număr – infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Persoanele marcate de această cifră de obicei au un mare impact asupra lumii înconjurătoare, și lasă în urma lor moșteniri demne de aprecierea și amintirea multor generații următoare, scrie hartanumerologica.ro.

Latura negativă a numărului destinului 8 poate conduce la un comportament dictatorial, care le cam taie elanul celor din jur. Voința și perseverența care va caracterizeaza, va pot transforma într-o persoana insensibila față de cei din jur. Câștigurile materiale devin un scop în sine, iar pentru a le obține sunteți dispus să vă neglijați familia și să renunțați la liniștea sufletească. Puteți deveni obsedat de realizarea scopurilor propuse, reprimându-vă sentimentele și depărtându-vă de ceilalți.

photo: publilka.md