test

Aprilie: curs acreditat de Manager de Proiect în București

Aprilie: curs acreditat de Manager de Proiect în București

Asociatia Smart Projects va invita sa participati in perioada 04.04 – 08.04.2014 la cursul de Manager de Proiect, organizat in Bucuresti. Costul cursului este de doar 500 RON/persoana cu o reducere de 50%. Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala de Certificare, Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei. BONUSURI: daca la curs se inscriu 2 persoane din cadrul aceleiasi companii, veti beneficia de o reducere suplimentara de 10% de persoana; daca sunteti membru intr-un ONG veti beneficia de 10% reducere; daca aveti pana in 25 de ani sau peste 45 de ani veti beneficia de 10% reducere, deoarece Smart Projects sprijina tineretul si participarea activa. De asemenea, de reducerea de 10% vor beneficia si functionarii publici si cadrele didactice.

De ce SMART PROJECTS?


• Pentru ca Asociatia Smart Projects are experienta de peste 5 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei Smart Projects au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.
• Pentru ca a fi Manager de Proiect nu inseamna doar a semna cateva documente! Participa la cursul organizat de Asociatia Smart Projects pentru a invata de la Manageri de Proiect experimentati, adevaratele responsabilitati, abilitati si comportamente pe care un Manager trebuie sa le detina/aplice.

CURS ACREDITAT ANC – COD COR 242101

Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala de Certificare, Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei, cu scopul de a oferi persoanelor interesate, pregatirea necesara pentru ocupatia de Manager Proiect in conformitate cu codul COR 242101.
INSCRIERE
Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la:
– 0727 723 151, Claudia Neculae, claudia.neculae@gmail.com;
– 0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com;
-www.smartprojects.org
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente din partea dvs:
– Copie dupa actul de identitate;
– Copie dupa diploma de studii superioare, sau adeverinta finalizare studii superioare, OBLIGATORIU;
– Copie certificat de nastere si certificat casatorie unde este cazul;
– Formular inscriere! (http://smartprojects.org/formular-inscriere) sau Cerere de inscriere