Drama familiei unui român decedat în accidentul din Ungaria

Drama familiei unui român decedat în accidentul din Ungaria

Dramă înfiorătoare pentru familia lui Gheorghe Lungu, unul dintre românii care a decedat în “microbuzul morţii”. Gălăţeanul :ungu, în vârstă de 54 de ani muncea în Italia ca mecanic auto. Răpusă de durere, soţia sa se pregăteşte să-l îngroape, dar se teme că familia sa ar putea fi blestemată.

Ioana a rememorat cu durere ultima lor întâlnire şi crede că, dacă ar fi interpretat corect anumite semne, bărbatul i-ar fi fost în continuare alături.

“Era un om bun şi vesel. Când l-am condus la microbuz ultima oară, mă ardeau faţa şi urechile şi mă durea capul. N-am aşteptat să plece şi, când m-am întors cu spatele, m-am împiedicat. Acum îmi dau seama că au fost semne rele. Când am aflat că e mort, mi s-a făcut rău şi am stat trei ore în spital.

Gheorghe şi Ioana au doi copii mari care muncesc şi ei în Italia. Moartea a încercat din greu această familie. Recent, au îngropat doi veri, care au murit într-un accident rutier, în urmă cu câteva luni, o altă rudă, iar anul trecut, cumnatul femeii a murit de inimă. “O ţinem din înmormântare în înmormântare. Nu ştiu cât mai putem aşa. Iar lovitura cu Gheorghe ne-a doborât”, a afirmat Rodica Nazare, cumnata celui mort.