Noile tehnologii de la Life Dental Spa îți fac copilul să zâmbească fără durere

Noile tehnologii de la Life Dental Spa îți fac copilul să zâmbească fără durere

Clinicile stomatologice Life Dental Spa utilizează cele mai noi tehnologii în ceea ce privește tratamentele dentare la copii, menite să facă cât mai pozitivă experiența vizitei lor la dentist. Una dintre acestea este tehnologia laser, care a permis introducerea unor terapii mai precise și mai puțin dureroase și constituie un suport excelent atât în cazurile mai puțin severe, cât și în cazul celor mai complexe.

Laserul dentar oferă o mulțime de avantaje concrete pentru pacienții tineri

La Life Dental Spa, laserul dentar a reușit să ofere tratamente excelente în cadrul stomatologiei pentru copii, făcându-l deosebit de apreciat și indicat pentru îngrijirea cavității orale a copiilor.

Prin folosirea laserului, micul pacient nu simte nicio durere (doar o ușoară încălzire din când în când) și, prin urmare, va putea fi sigur că la ședința la care va trebui să participe nu va suferi deloc: fără instrumente „înfricoșătoare” și „zgomotoase” și, mai presus de toate, fără durere 

Acest ultim aspect permite și limitarea folosirii anestezicelor. Dar ceea ce diferențiază cel mai mult laserul de freza clasică este absența zgomotului și a vibrațiilor enervante: doar un sunet ușor și mici „vibrații” mult mai puțin intense decât cele emise de instrumentele rotative.

Trebuie subliniat faptul că bacteriile prezente în cavitatea bucală sunt distruse in prezenta razei laser. Acest lucru înseamnă că laserul dentar este și un excelent dezinfectant, folosit împotriva bacteriilor din cavitatea orală a copiilor.

O nouă armă împotriva cariilor dentare la copii – laserul dentar folosit în cadrul clinicilor stomatologice Life Dental Spa

Pe baza celor de mai sus, este clar că laserul dentar este deosebit de potrivit pentru tratamentul cariei la pacienții tineri: este o tehnică simplă, extrem de eficientă, cu rezultate imediate și practic nedureroase.

În cazul unui dinte care este ușor deteriorat, laserul dentar este cu siguranță util pentru dezinfectarea zonei și îndepărtarea cariilor, pentru a evita sau reduce reapariția simptomelor chiar și pe termen lung.

Pentru un dinte mai deteriorat, în schimb, laserul poate reprezenta un ajutor ideal pentru eliminarea țesuturilor complet compromise, dar poate, dacă este necesar, să fie și un ajutor în devitalizarea dintelui, limitând disconfort atât în ​​timpul cât și după intervenție.

Din punct de vedere pur tehnic, ceea ce face ca utilizarea laserelor să fie valabilă în tratamentul dinților cariați este absorbția  luminii preponderent in zona cariata a dintelui, ceea ce protejează zonele sănătoase, care nu vor fi afectate.

Tehnologia folosită de clinicile Life Dental Spa pentru îndepărtarea cariilor, pentru efectuarea pregătirii dinților înainte de sigilarea preventivă și utilizat, în general, pe toate țesuturile dure (smalț dentar, dentină și os) este laserul dentar.

Acest tip de laser elimină doar partea afectată, bolnavă, concentrând un fascicul subțire de lumină de intensitate variabilă. Caria este eliminată fără să atingă dintele, fără să afecteze smalțul sănătos din jur, sterilizând cavitatea și scăzând riscul de apariție ulterioară a cariei secundare.

Laserul dentar este un instrument deloc agresiv care, acționând în absența vibrațiilor, zgomotului și contactului și reducând nevoia de anestezie locală, favorizează colaborarea medicilor dentiști ai clinicilor Life Dental Spa cu micul pacient care, în momentul aplicării, nu va simți nici cea mai mică durere

Clinicile stomatologice laser Life Dental Spa oferă servicii stomatologice pentru adulți și copii, fiind dotate cu cele mai bune tehnologii și oferă posibilitatea de a trata tinerii pacienți cu soluții laser moderne. Datorită abordării inovatoare a Dr. Cristina Obreja, fondatorul clinicilor, copiii accepta vizita într-un mod senin și liniștit: sunt întâmpinați cu protocoale specifice, iar atmosfera este plăcută și relaxantă. Tot în ceea ce privește utilizarea celor mai moderne tehnologii laser, abordarea dedicată copiilor este misiunea urmată cu mare rigoare de toată echipa medicilor dentiști ai acestor clinici stomatologice.

Și copilul tău suferă de probleme dentare și are teamă de freze și ace? Vino cu el la Life Dental Spa și va uita de frica de dentist! Mai mult, Life Dental Spa îi oferă micuțului tău o ofertă specială, care include:

  • consultație cu camera intraorală
  • plan de tratament
  • voucher de 100 RON ce poate fi folosit pentru tratarea unei carii cu ajutorul laserului dentar!

Aplică acum și oferă-i copilului tău soluții excelente pentru tratamentele dentare: https://www.lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/#programeaza-te