Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

Nouă clinică dentară deschisă recent de Neoclinique, în zona de nord a Bucureștiului, impresionează prin atenția pentru detalii, experiența pacienților fiind unică în termeni de confort și profesionalism.

Cea mai nouă clinică dentară Neoclinique, situată vis-a-vis de mall Băneasa, în clădirea Miro, oferă un mediu profesional, și totodată, familiar, informații complete, tratament corect și disponibilitate pentru a rezolva problemele pacientului.

Neoclinique folosește metode de tratament actuale, minim invazive, echipamente medicale ce simplifică tratamentul dentar foarte mult, iar vizita la stomatolog în acest moment se poate spune că a devenit o plăcere.

Tratamentul vizează atât problema dentară, cât și cauza, explicând în detaliu toate aspectele urmării planului de tratament complet sau parțial.

Echipa Neoclinique se asigură întotdeauna că pacientul înțelege atât situația dentară, cât și soluțiile oferite, tot timpul ținând cont și de preferințele pacientului, respectând rigoarea medicală care stă la baza succesului.

Tratament stomatologic fără durere

Frica de stomatolog poate fi învinsă. Deși de cele mai multe ori mersul la dentist este asociat cu durerea, există metode la îndemâna medicilor pentru a oferi pacienților un tratament fără disconfort.

Abordarea profesionistă a stomatologilor de la Neoclinique îndreptată către confortul pacienţilor a făcut că intervenţiile dentare să se transforme într-o experienţă plăcută. Cum a fost posibil?

image_648732711.jpg16559818622

Informarea cât mai bună a pacienţilor cu privire la tratamentul care urmează să îi fie administrat este un bun aliat al unui bun profesionist în diminuarea temerilor pacienţilor. De multe ori, pacienţii îşi alimentează teama de dentist căutând informaţii incomplete pe internet şi imaginându-şi intervenţii dentare dureroare, astfel că un dialog deschis al  medicului cu pacientul, explicarea intervenţiilor şi informarea asupra rezultatelor ce se vor obţine reprezintă atuuri importante pentru un medic care pune în prim-plan confortul pacienţilor.

Medicul este atent la reacţiile pacientului

O altă soluţie abordată cu succes în clinica Neoclinique este oferirea pacientului sentimentul de control asupra intervenţiei stomatologice. În timpul tratamentului, medicul este atent la reacţiile pacientului, îi cere permisiunea de a continua, îl întreabă dacă simte durere şi apelează la mici pauze care de multe ori aduc un plus de confort pacientului, ameliorând durerea.

Dacă teamă de dentist îşi are cauza într-o experienţă dureroasă petrecută în copilărie, aflaţi că în prezent tehnologia medicală a avansat, astfel încât durerea resimţită de pacient în timpul intervenţiilor s-a diminuat considerabil. Nu vorbim doar de ustensile mult mai eficiente, acele mari şi frezele ameninţătoare fiind abandonate trecutului, ci şi de anestezice locale eficiente care îşi fac bine treaba, fiind astfel evitate injecţiile de care multor persoane le este frică.

Prin crearea unei relaţii medic-pacient bazată pe încredere şi respect reciproc se pot pune bazele unei sănătăţi durabile a dinţilor, amânarea tratamentului putând duce la complicaţii medicale, survenite de pierderea dinţilor.

Tratamentul Neoclinique este un tratament înțeles, aprobat și respectat de pacient, fiindcă pacientul devine parte din echipa propriului caz.

Planul de tratament Neoclinique implica pacientul în decizii și implică echipa medicală care lucrează interdisciplinar. Până la rezultatul final, experiență care aduce medicul mai aproape de pacient și de îndeplinirea dorinței lui de a avea un zâmbet așa cum a visat.

 

Unde se află clinica:

Vezi Neoclinique Nord Dental Clinic (Implant Dentar / Estetica Dentara) pe Google!

Pentru programări sunați la +40371000111