Casa de bătrâni unde generația de vârsta a treia se simte ca acasă – Azil Botoșani

Casa de bătrâni unde generația de vârsta a treia se simte ca acasă – Azil Botoșani

Este cumplit de greu să acceptăm că viața începe să apese greu pe umerii părinților sau bunicilor noștri. Este greu să înțelegem ce înseamnă orele dintr-o zi când ești imobilizat la pat sau când mișcările îți sunt limitate. Bătrânii au nevoie de asistență non stop, atât în zilele în care se simt bine, dar mai ales atunci când au nevoie de îngrijire medicală. Azil Botoșani își deschide porțile pentru toți cei care au nevoie de un loc primitor și un cămin pentru cei de vârsta a treia.

 

Condiții foarte bune pentru un trai liniștit

 

Acest azil de batrani Botosani vine să întâmpine publicul cu o locație ce ține cont de standardele pe care le-ar putea avea oricine: este curat, totul îngrijit, sunt activități ce se pot desfășura zilnic. Bătrânii din acest centru au parte de program corespunzător, în funcție de nevoile lor și de situația lor medicală. Au spațiu verde, curte securizată pentru a se bucura de timp frumos în aer liber, dar se pot și organiza evenimente restrânse pentru cei din această locație.

 

Loc amenajat pentru sport și recreere, cu opțiuni de relaxare precum sală de masaj, parc, foișor și bibliotecă, cei din centru se pot bucura de activități multiple. Același loc le oferă și condiții optime de cazare, de un confort deplin. Cât despre alimentație, una din marile preocupări pentru aparținători, trebuie spus că Azil Botoșani – cu pagina de prezentare www.azilbotosani.ro – vine cu o ofertă la fel de diversificată.

 

Meniurile zilnice sunt preparate în regim propriu, pot fi asigurate mesele principale de peste zi. Toate alimentele sunt atent selecționate, astfel încât să facă parte dintr-o dietă echilibrată ce ține cont de condiția medicală a celor din centru. Cu alte cuvinte, dacă se impune nevoia de a urma un regim, pentru acele persoane vor fi realizate meniuri personalizate ce corespund cu indicațiile medicale pe care le-au primit.

 

Servicii de îngrijire de top

 

Ajunși la bătrânețe, bunicii sau părinții noștri au nevoie de condiții bune de trai. După ani de muncă nu merită să își limiteze viața la un mediu de trai cu lipsuri. În plus, au nevoie de asistență constantă. Pentru unii, asta se impune din cauza condiției medicale și a stării fizice, pentru alții este pură nevoie de socializare.

 

Oricare ar fi motivele pentru care veți dori să căutați loc liber într-un astfel de centru trebuie să știți că Azil Botoșani este locul în care seniorii se simt ca acasă!

 

 

Contact:

sfantulnicolae2020@gmail.com

0752220402 • 0752220404