test

Are 50 de ani, dar arată ca o adolescentă: masca facială străveche care îi menţine pielea tânără

Are 50 de ani, dar arată ca o adolescentă: masca facială străveche care îi menţine pielea tânără

Are 50 de ani, este model şi mamă a trei copii, dar Candy Lo arată ca o adolescentă, iar pielea ei încă nu a cunoscut imperfecţiunile. Femeia spune că tot ce face este să aplice seară de seară o mască străveche din produse naturale.

Pielea reflectă mintea şi sănătatea corpului. O înfăţişare tânără are nevoie de îngrijire şi multă atenţie. Din păcate, majoritatea femeilor apelează la produse cosmetice pline de substanţe chimice, de multe ori neînţelegând riscurile la care se supun. Din fericire, există remedii naturale care pot îmbunătăţi calitatea pielii permanent, iar un exemplu pozitiv în acest sens este Candy Lo, o femeie care se pare că a aflat secretul tinereţii, scrie unknownremedy.com. Deşi nu îşi ascunde vârsta, nimeni nu o crede când dezvăluie că are 50 de ani. Are o piele uimitoare, fără riduri şi foarte sănătoasă. Femeia este model, este mama a trei copii şi locuieşte în Hong Kong. Foarte important de precizat este faptul că femeia nu foloseşte tratamente inovatoare pentru îngrijirea pielii. Arma secretă a acesteia este o mască facială străveche, bazată pe ingrediente naturale, pe care o aplică zilnic.

Masca naturală pentru păstrarea tinereţii pielii ingrediente: 1 lingură de smântână 5 linguri de suc de morcovi proaspăt 1 lingură amidon de porumb 100 mililitri de apă   Se adaugă amidonul de porumb şi apa într-un castron mare, se pun pe foc şi se amestecă până se obţine o cremă groasă. Când amestecul se răceşte, se adaugă sucul de morcovi şi smântâna şi se amestecă până când se menţine un amestec omogen. Aplicaţi masca pe faţa curată, lăsaţi-o să acţioneze timp de 30 minute, iar apoi clătiţi cu apă călduţă. Tratamentul trebuie aplicat de 3-5 ori pe săptămână, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Citeste mai mult: adev.ro/om4axa