test

15 actiuni pentru o viata imbunatatita printr-o abordare holistica

15 actiuni pentru o viata imbunatatita printr-o abordare holistica

Nimeni nu poate intelege anxietatea si depresia mai bine decat cei care chiar au experimentat astfel de trairi si probabil daca citesti acest articol si tu te-ai confruntat sau te confrunti in prezent cu una din cele doua.

Din pacate, din ce in ce mai multe persoane (dintre care foarte multi tineri) se confrunta cu astfel de probleme in zilele noastre.

In momentul in care o astfel de afectiune iti zbuciuma existenta, de multe ori se produce un awakening, o trezire. Este momentul in care realizezi ca nimic nu este mai important pe aceasta lume decat sanatatea mentala si ca viata pana in acel moment a fost o goana dupa lucruri nesemnificative.

Este esential ca macar in acest moment sa faci ceva schimbari in viata ta pentru ca acesta este semnalul de alarma cum ca exista anumite conflicte interioare ce te-au adus in acest punct si ca viata ta ia o turnura astfel incat trebuie sa ai grija de tine! Tu esti prioritatea numarul 1 acum!

mindfulness_poster_UK

Din interactiunea noastra cu persoane care au avut de-a face cu anxietatea si depresia, am incercat sa aflam si sa descoperim ce metode/tehnici au fost incercate si au avut ca rezultat o imbuntatire a starii psihice, printr-o abordare holistica.

citeste continuarea pe Holisticwellness.ro

photocredit: My Empowered World