TOPLESS la plaja! Marion Cotillard, femeia din spatele divortului cuplului Jolie-Pitt?

TOPLESS la plaja! Marion Cotillard, femeia din spatele divortului cuplului Jolie-Pitt?

Cel mai iubit cuplu din lume se destrama. Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza, dupa doar doi ani de la casatorie si 12 ani de relatie.

Conform TMZ, actrita este cea care a depus actele de divort si cere custodia celor sase copii. Motivul separarii ar fi “diferente ireconcibiabile”, dar conform tabloidului, Angelina ar fi fost nemultumita de modul in care Brad Pitt se comporta cu copiii ei.

Actrita nu vrea custodie fizica, ci custodie legala. Mai mult, o sursa spune ca Jolie era nemultumita de metodele sale parintesti si de altfel, era deranjata de faptul ca Pitt consuma destul de des marijuana. Actrita se teme ca sotul ei are probleme de control al furiei si atunci a decis sa ceara si custodia celor 6 copii.

Aceasta nu a cerut pensie alimentara din parea sotului ei, dar a cerut custodia. Actele ar fi fost depuse de actrita pe 15 septembrie.

Site-ul TMZ sustine ca surse apropiate celor doi au dezvaluit ca actorul ar fi avut o aventura cu actrita Marion Cotillard, partenere sa din cel mai recent film al actorului, “Allied”.marion-cotillard-13

marion-cotillard-10

marion-cotillard-topless-fuerteventura-5In vârstă de 40 de ani, actriţa franceză formează un cuplu cu Guillaume Canet, împreună cu care are un băieţel, iar ştirea publicată de New York Post „a devastat-o” pur şi simplu.

Cei de la New York Post au scris că Angelina ar fi angajat un detectiv deoarece simţea că între Brad Pitt şi Marion Cotillard se întâmplă ceva pe platourile de filmare, mai ales că se spunea ca între cei doi a fost o conexiune rapidă încă de la început.

„Marion si Guillaume sunt foarte foarte fericiţi, iar acest timp de declaraţii nu este ceea ce Marion vrea să audă”, a declarat un apropait pentru Daily Mail. „Aluziile că l-ar fi înşelat pe Guillaume cu Brad au devastat-o”.

Marion-Cotillard1 Prima declarație a lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

Brad Pitt a reacţionat cu tristeţe la cererea de divorţ depusă de soţia sa, Angelina Jolie. Actorul a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor.

“Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noştri”, a declarat Brad Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

“Rog amabil presa să le dea liniştea pe care o merită în acest moment”, a mai spus asta.

7e86751dc57c3d6778a5619787b7a009

Rep 87196 South of France October 11th,2011 Non EXCLUSIVE (One agency in compétition) STRICTLY NO WEB OR BLOG USAGE - NO CREDIT Actress Marion Cotillard in a wheelchair and with no leg as she films a new movie of Jacques Audiard "De Rouille et d'os" in the South of France. Marion Cotillard;Matthias Schoenaerts

Rep 87196 South of France October 11th,2011
Non EXCLUSIVE (One agency in compétition) STRICTLY NO WEB OR BLOG USAGE –
NO CREDIT
Actress Marion Cotillard in a wheelchair and with no leg as she films a new movie of Jacques Audiard “De Rouille et d’os” in the South of France.
Marion Cotillard;Matthias Schoenaerts

photocredit: celebridadesanu.wordpress.com