Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o!

Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o!

Selena Gomez e cunoscută în întreaga lumea atât de pe micile ecrane, cât și de la posturile de radio. Însă, aceasta nu mai e deloc fetița de la Disney Channel, post tv care a făcut-o celebră, ci s-a transformat într-o femeie seducătoare și extrem de sexy.

Selena-Gomez-wet-tshirt

Selena-Gomez-hot-boobs

Are lupus

Selena Gomez a făcut un anunț trist pentru fanii ei. Cântăreața ia o pauză în carieră, pentru a-și reveni după o perioadă dificilă, în care a suferit atacuri de panică și depresie.

Selena a dat publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat această decizie la jumătatea turneului ei mondial ”Revival” şi la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

adss-selena-gomez-shows-off-her-bikini-body-in-miami-adds-3

EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE. NO WEBSITE USAGE. October 28, 2013: Selena Gomez shows off her bikini body in Miami, Florida. Mandatory Credit: INFphoto.com Ref: infusmi-11/13|sp|EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE. NO WEBSITE USAGE.

EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE. NO WEBSITE USAGE.
October 28, 2013: Selena Gomez shows off her bikini body in Miami, Florida.
Mandatory Credit: INFphoto.com Ref: infusmi-11/13|sp|EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE. NO WEBSITE USAGE.