“Scheletele” din dulapul Shakirei, aduse la lumina: S-a întâlnit „în secret” cu Rafael Nadal înainte de a începe relația cu Gerard Pique

“Scheletele” din dulapul Shakirei, aduse la lumina: S-a întâlnit „în secret” cu Rafael Nadal înainte de a începe relația cu Gerard Pique

Detalii șocante din trecutul cântăreței Shakira au ieșit la suprafață. Jurnaliștii din Spania au reamintit că artista columbiană s-a întâlnit „în secret” cu Rafael Nadal înainte de a începe relația cu Gerard Pique.

“Din Spania vine o dezvăluire care este o adevărată lovitură: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cântăreața și jucătorul de tenis și-au început relația clandestină în 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei ‘Gypsy’.

Jurnalistul a explicat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat. La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

Informațiile venite din Spania sunt incredibile și vin într-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major.”,  scriu cei de la Tennis World USA.

Cesc Fabregas le-a făcut ”lipeala”

Shakira a povestit, la un moment dat, cum l-a cunoscut pe Gerard Pique. Un alt fotbalist celebru le-a făcut ”lipeala”. Cesc Fabregas a insistat ca cei doi să se întâlnească, după care Shakira și Pique au descoperit că au foarte multe lucruri în comun. Ei au continuat să se întâlnească și așa au ajuns să formeze un cuplu.

Cea de-a doua întâlnire a avut loc la filmările pentru ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Artista a dezvăluit că fotbalistul i-a promis atunci Shakirei că Spania va ajunge până în finala Campionatului Mondial, pentru a o vedea cântând înaintea partidei. Fundașul s-a ținut de cuvânt, iar Spania a căștigat titlul mondial în 2010.

 

citeste mai mult