Profesoară de fizică, prinsă de elevi că pozează nud pe OnlyFans. Câţi bani face femeia, nevoită să-şi opereze fiul în Scoţia: “Am facturi de plătit, rate la bancă”

Profesoară de fizică, prinsă de elevi că pozează nud pe OnlyFans. Câţi bani face femeia, nevoită să-şi opereze fiul în Scoţia: “Am facturi de plătit, rate la bancă”

O profesoară de fizică în vârstă de 33 de ani a ales să-şi suplimenteze veniturile printr-o metodă controversată. Are un copil grav bolnav, iar nevoia de bani pentru tratamentul acestuia a împins-o către platforma OnlyFans, unde posta imagini destinate adulţilor. Dar părinţii au aflat cu ce se ocupa femeia când nu le preda elevilor de la catedră, motiv pentru care a izbucnit un adevărat scandal. Sătulă de stresul de la şcoală, unde fiecare zi devenise “război”, Kirsty Buchan şi-a dat demisia.

Salariul de profesoară nu-i ajungea lui Kirsty Buchan, o mamă în vârstă de 33 de ani care ar în grijă un copil bolnav. Aşa că femeia a ales ca în afara orelor de fizică predate la un liceu din Glasgow să activeze ca model pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor, celebră pentru conţinutul cu caracter sexual. Planul ei a funcţionat însă doar până ce fotografiile indecente au ajuns să circule printre elevii săi.

Potrivit Mirror, femeia a demisionat din postul de profesoară de fizică de la Liceul Bannerman. Nu mai făcea faţă scandalurilor cu părinţii, revoltaţi că profesoara copiilor lor se afişează în asemenea ipostaze erotice. Acum, Kirsty Buchan vorbeşte deschis despre experienţa prin care a trecut recent. Susţine că a avut parte de prea puţin sprijin din partea conducerii unităţii şcolare, dar şi că a fost nevoită să se reorienteze profesional după ce i s-a refuzat ajutorul financiar pentru creşterea copilului ei bolnav.