test

Povestea tragică de dragoste a lui Julia Roberts și Matthew Perry

Povestea tragică de dragoste a lui Julia Roberts și Matthew Perry

De ce Matthew Perry s-a despărțit de Julia Roberts în anii ’90. Cei doi au avut o relație scurtă. Julia Roberts le-a spus producătorilor de la Friends că va fi invitată în serial, cu condiția să fie inclusă în povestea lui Chandler Bing. Auzind acest lucru, Perry i-a trimis „trei duzini de trandafiri roșii și pe cartonaș scria: „Singurul lucru mai interesant decât perspectiva ca tu să faci spectacol este că în sfârșit am o scuză să-ți trimit flori”.
Roberts a răspuns trimițându-i „o mulțime de covrigi”.
Cei doi s-au angajat apoi în ceea ce Perry numește o „curtenie de trei luni” prin faxuri zilnice.
„De trei sau patru ori pe zi stăteam lângă aparatul meu de fax și mă uitam la foaia de hârtie care dezvăluie încet următoarea ei misivă”, scrie Perry. „Eram atât de încântat că în unele nopți mă găseam la o petrecere împărtășind un schimb de flirt cu o femeie atrăgătoare și întrerupeam conversația scurtă, astfel încât să pot alerga acasă și să văd dacă a sosit un nou fax. De nouă ori din zece, unul a avut.”
Când au filmat episodul Super Bowl, erau deja un cuplu.
Dar la două luni de la începutul dragostei, Perry s-a despărțit de actriță. „Întâlnirea cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram constant sigur că se va despărți de mine. De ce nu ar face-o? nu eram de ajuns; nu aș putea fi niciodată suficient; Eram rupt, îndoit, de neiubit”, scrie el. „Așa că, în loc să mă confrunt cu agonia inevitabil de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts.”
După despărțirea lor, Matthew a dezvoltat o dependență de droguri și, deși s-au despărțit, Julia i-a oferit ajutorul.
Matthew Perry a murit de ziua Julia Roberts.