Numerologul Mihai Voropchievici: De ce nu e bine să împrumuți bijuterii sau pâine

Numerologul Mihai Voropchievici: De ce nu e bine să împrumuți bijuterii sau pâine

Conform numerologului Mihai Voropchievici, există lucruri pe care nu trebuie să le împrumuți niciodată. Nu este bine să împrumuți sare, ustensile de bucătărie, pâine sau o mătură, deoarece acestea captează energiile negative din jur. De asemenea, dacă te roagă o prietenă să-i dai o bijuterie sau un articol vestimentar, cel mai bine este să i-l dăruiești, deoarece acestea au încărcături energetice foarte mari.

De ce nu e bine să împrumuți bijuterii sau pâine

Superstitiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orala. Unii le cred, altii nu le cred si le cred abia cand li se intampla.

1. Sarea – e cel mai mare captator de energii negative. Dar este si cel mai mare captator de energii pozitive, e purtator de informatii. Curatarea casei se face cu sare, daca e o bijuterie si vrei sa o cureti o bagi in apa cu sare. Nu dam sare din casa. In momentul in care ai dat, ai renuntat la energia locuintei, la energia ta. Poti sa primesti in schimb la sarea respectiva negativitate si lucruri care ti se pot intampla cand tu, practic, ai dat scutul casei.

2. Ustensile de bucatarie, tacamuri, vesela – sotia a dat unei vecine o cratita uriasa in care facem gemurile si dulceturile. Ne-a adus-o afectata, ne-a lipit-o. Ca dovada, ca iti poate trimite inapoi si acea negativitate de care vorbim.

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dam de tot. Astea chiar vin cu niste incarcaturi mai ceva decat sarea. Daca am dat, am dat de tot.

4. Matura – Se incarca cu cele mai multe energii. Pai vrajitoarele pe ce zboara? Cate fire de pai sau de plastic sunt in matura, atatea rele sau energii negative se strang acolo. O dam de tot, daca o dam.

5. Painea – Trebuie data painea fara colturi. Doar miezul. Daca ai dat coltul, dai si bunastarea. Colturile definitiveaza un intreg.”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.