Nu știi ce să faci sâmbătă seara? Transformă-ți living-ul într-o sală de cinema!

Nu știi ce să faci sâmbătă seara? Transformă-ți living-ul într-o sală de cinema!

Acasă te simți cel mai bine! Și cel mai confortabil! Da, chiar și atunci când vrei să organizezi o seară de filme cu familia sau cu prietenii. Pentru că nu trebuie neapărat să mergi la cinema pentru a te bucura de un serial bun și de popcorn.
Organizarea unei seri de filme este o idee excelentă pentru sfârșitul de săptămână, iar atmosfera confortabilă din casa ta va face ca această activitate să fie o experiență inedită. Cu ajutorul câtorva sfaturi, vei găsi modalitatea de a te simți excelent în propriul tău living, alături de persoana iubită, de familie sau de prieteni. Iar ideea ta se va bucura de un real succes dacă vei organiza totul ca la carte!

Iată cum poți să îți transformi living-ul într-o sală de cinema!

Perne decorative moi, lumini difuze și o pătură călduroasă, din lână, sunt mult mai confortabile decât un scaun incomod din sala de cinema. Cu accesoriile potrivite, poți transforma living-ul și crea o atmosferă relaxantă, tocmai bună pentru vizionarea filmului preferat. Mai mult, dacă vei petrece o astfel de seară în doi, folosește lumânări parfumate, felinare elegante sau diverse instalații de lumini, ideale pentru o ambianță romantică.

Gustări și băuturi pentru o seară de cinema acasă

Atunci când mergi la cinema, nu ai foarte multe posibilități când vine vorba despre gustările sau băuturile pe care le poți servi în timpul filmului. Dar, dacă îți transformi propriul living într-un cinematograf, lucrurile sunt complet diferite. Sau, de ce nu, poți pregăti chiar tu o cină împreună cu invitații, astfel încât să vă bucurați de o experiență inedită.
Poți alege fie clasicul popcorn în diverse arome, pentru a te simți exact ca în sala de cinema, fie poți să pregătești tacos, chipsuri de legume, dulciuri, prăjituri sau chiar înghețată.
În ceea ce privește băuturile, poți opta pentru diferite ceaiuri reci, sucuri preparate în casă sau poți pregăti chiar tu câteva dintre cocktailurile preferate. De fapt, poți alege orice îți este pe plac ție, dar gândește-te și la ce le-ar plăcea invitaților tăi.

Alegerea filmului potrivit

Ai la dispoziție atât de multe posibilități atunci când vine vorba despre alegerea filmului potrivit pentru seara de cinema de la tine de acasă, încât poate fi dificil să iei o hotărâre. Comedie romantică, thriller, film de aventură ori SF sau poate un maraton de seriale?
Dacă nu te poți decide, poți să scrii titlurile filmelor pe bilețele, apoi extrage unul la întâmplare și, astfel, soarta va decide pentru tine.

Sfaturi de top pentru un maraton de filme

Ai totul pregătit pentru o seară perfectă și pentru că cinematograful s-a mutat la tine în living, ai cu siguranță unul dintre acele modele deosebite de canapele, care vă vor oferi ție și invitaților tăi tot confortul.
Pentru a avea parte de o experiență completă, alege ca la finalul vizionării să aveți o dezbatere în legătură cu impresia pe care v-au lăsat-o filmul, actorii și deznodământul. Cu siguranță, această discuție va face ca seara să fie deosebit de interesantă.
Prietenii sau membrii familiei, gustările, băuturile și filmele bune vor face de neuitat o seară de filme organizată la tine acasă și, cel mai probabil, vei repeta experiența ori de câte ori vei avea ocazia!
Sursa foto: shutterstock.com