test

Mihai Voropchievici: Vrei sa scapi de deochi? Spune Tatal Nostru de 7 ori!

Mihai Voropchievici: Vrei sa scapi de deochi? Spune Tatal Nostru de 7 ori!

Pentru ca deochiul este o problema cu care cu totii ne-am confruntat la un moment dat in viata, numerologul Mihai Voropchievici a dorit sa dezvaluie secretele care se ascund in spatele acestui blestem.

“Multi oameni care nu stiu sa foloseasca energiile negative, le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul. Te prinde cu organismul putin slabit. Omul se deoache si ca este prea frumos, si ca e prea urat. Intotdeauna trebuie sa ai o solutie. Daca esti singura, ca sa scapi de deochi sa spui Tatal Nostru de sapte ori.”, a spus Mihai Voropchievici, in cadrul unei emisiuni tv.

TurmalinaVrajile se fac si se trimit noaptea pentru ca lumina le distruge. Snurul rosu te protejeaza de energiile negative si deochi. Exista talismane reflectorizante care trimit energiile negative la cel care le-a transmis. Acestea sunt cateva dintre regulile de baza in acest domeniu.


“Noi, fiind crestini, avem o protectie fantastica din partea crucii. Crucea vine in mai multe variante, cum ar fi crucea de fertilitate. Fiecare rezoneaza cu un anumit protector din zona mistica. Te protejezi de deochi cu ajutorul ochiului de deochi, mic si albastru. Pietricica de turmalina neagra (foto stanga) este captatorul cel mai puternic de energii si de vibratii negative. Daca il ai langa telefon, reduci cu 50% efectele negative. Violetul este mult mai puternic decat rosul. Cel care il foloseste cu efect negativ primeste de trei ori ce a trimis.”, a spus Voropchievici.

Anatol Basarab, despre numerologie, Dumnezeu si extraterestrii

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 9