test

Mihai Voropchievici a dezvăluit cele trei cupluri de zodii care se află adesea în conflict cu partenerul

Mihai Voropchievici a dezvăluit cele trei cupluri de zodii care se află adesea în conflict cu partenerul

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cuplurile din zodiac care se ceartă mereu. Au propriile convingeri care nu pot fi schimbate, care, într-un final, vor duce la izbucnireaunui conflict uriaș. Situația cea mai dificilă este cea dintre un Berbec și un Capricorn.

Berbec și Capricorn

„Nerăbdarea și impulsivitatea Berbecului nu se completează niciodată cu grija exagerată și cu personalitatea totuși sensibilă a Capricornului care tinde spre armonie, spre liniște. Sunt exact ca picătura de ulei cu apa. La început se vor amesteca puțin, dar ușor, ușor încep să se separe. Fiecare cu conceptul lui. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecul trece direct la obiect. Vrea să facă totul acum și gata. Asta duce la sufocarea în relație a Capricornului așa că interacțiunea lor va duce la multe certuri în cuplu”, spune Mihai Voropchievici, potrivit spectacola.ro.

Taurul și Vărsătorul

„Taurul este tradiționalist, mai ales la întâlniri. Vorbește des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partenerul de viață și face planuri de viitor, în schimb Vărsătorului nu îi place să se supună regulilor societății. El e atipic, el e cel care se rupe de turmă. Preferă să ia lucrurile așa cum vin, fără să le analizeze prea mult. Vărsătorul își exprimă nemulțumirile prin conflict, ceea ce îl supără pe taur pentru că el vrea să atenueze, să nu știe toată lumea. Dacă ar exista mai multă comunicare deschisă și caldă ar fi minunat”, mai spune numerologul.

Pești și Gemeni

„Peștii luptă să-și înțeleagă partenerul, dar nereușind, cedează. Gemenii pot fi incoerenți, neliniștiți și contraintuitivi în exprimarea trăirilor, iar asta va duce la conflictele interioare ale Peștilor, fanii conversațiilor profunde, al tuturor metodelor de comunicare. Și Gemenii comunică foarte bine, dar Peștii sunt cei care nu înțeleg cursul firesc al lucrurilor, sunt mai utopici, un pic”, a continuat numerologul.

 

Photo by Nastya Dulhiier on Unsplash