test

Lightning Christmas lansează primul curs de împodobit bradul din România

Lightning Christmas lansează primul curs de împodobit bradul din România

Lightning Christmas este primul proiect cu decoratori de Crăciun de România care se adresează atât persoanelor juridice cât și fizice. Acesta a fost inițiat în 2018 și are ca scop să aducă un #CrăciunDePoveste în casele și birourile oamenilor.

Datorită pandemiei, anul acesta au fost nevoiți să se adapteze situației, drept pentru care vin cu o nouă propunere pentru români: un curs de împodobit bradul.

Este un curs destinat pasionaților de Crăciun și tuturor celor care își doresc un brad asemeni celor de pe Pinterest. Acesta este format din 15 video-uri care cuprind atât informații utile cât și metode ușor de pus în aplicare.

Astfel spus, cursul te învață cum să îți împodobești singur bradul asemeni unui profesionist.

Nu există limită de vârstă, oricine poate să se înscrie la acest curs care este online și poate fi urmărit oricând de pe orice dispozitiv cu acces la Internet. În plus cursul poate fi chiar și oferi cadou unei persoane dragi care iubește Crăciunul.

Ideea cursului a pornind la faptul că împodobitul bradului este până la urma urmei un hobby și cum există atât de multe cursuri pentru diverse activități, de ce să nu avem și un curs de împodobit bradul. Unul care să te ajute să înveți să faci asta într-un mod profesionist.

„Împodobit bradului este un moment special al sărbătorilor de iarnă. Deși pare un lucru simplu, pentru a avea un brad desprins din povești este nevoie să ții cont de câteva principii importante și bineînțeles de etapele împodobirii unui brad” – Roxana Codoban, co-founder Lightning Christmas

Cei de la Lightning Christmas anunță că pe lângă cursul în sine, au pregătit câteva materiale care să te ajute să îți alegi decorațiunile potrivite pentru anul acesta și o sesiune Live pentru mai multe sfaturi personalizate.

Lightning Christmas este un proiect ce aduce bucuria și magia unui Crăciun de #Poveste în casele oamenilor.

Mai multe detalii despre primul curs de împodobit bradul din România și despre înscriere puteți găsii pe site-ul lor.