Iată 5 idei de ținute pe care poți să le porți alături de o geantă din piele! Ție care ți se potrivește?

Iată 5 idei de ținute pe care poți să le porți alături de o geantă din piele! Ție care ți se potrivește?

Geanta din piele este un accesoriu pe care orice doamnă și domnișoară trebuie să îl aibă în garderoba personală. Astfel, chiar dacă anotimpul rece limitează variantele de ținute pe care le ai la dispoziție, atunci când vrei să ieși în oraș sau ceea ce ai ales nu se potrivește întocmai cu o geantă din piele, articolul prezent îți vine în ajutor! 

Câteva propuneri de ținute în care geanta preferată din piele se va integra perfect sunt întotdeauna bine venite! Așadar, parcurge articolul și lasă-te inspirată de propunerile diverse. Desigur, alege ce ți se potrivește în funcție de stil și de personalitate. 

Iată 5 idei de ținute potrivite cu o geantă din piele:

Jeans – Pullover – Palton

Probabil unul dintre cele mai abordate outfit-uri este format din jeans, alături de un pulover și un palton pe deasupra. În funcție de culorile acestor articole vestimentare, trebuie să integrezi perfect și geanta pe care o vei pune la această ținută. În cazul în care puloverul este unul închis la culoare, jeanșii sunt într-o nuanță deschisă și puloverul are diverse culori interesante – alegerea perfectă poate fi o geantă închisă la culoare. Așadar, alege din varietatea de genți piele pe care potrivită ținutei ținând cont de culori!

Fustă – Pullover – Palton

La fel ca în cazul ținutei prezentate anterior, culorile contează mai mult decât crezi. Pentru a te asigura că nu dai greș, poți merge pe nuanțe cât mai închise pentru a obține un look final serios. Pentru că anotimpul rece aduce cu el și anumite accesorii importante pentru garderoba doamnelor și domnișoarelor, mănușile din piele sunt piesa de rezistență pe care poți să o alegi cu succes!

Rochie din tricot – Jachetă 

Rochia de tricot este preferata sezonului rece! Alături de o pereche de cizme blănoase și o jachetă adecvată, poți să obții o ținută care să întoarcă privirile celor din jur! Geanta din piele este potrivită și mai mult decât necesară. Eleganța unei rochii din tricot alături de plusul dat de geantă se vor potrivi perfect!

Pantaloni conici – Bluză elegantă + Palton

Dacă obișnuiești să te îmbraci ușor elegant sau jobul pe care îl ai impune o astfel de ținută, alăturarea perfectă de articole vestimentare este aceasta: pantaloni conici specifici anotimpului rece pentru a nu-ți fi frig, o bluză elegantă sau chiar o cămașă potrivită peste care să adaugi un palton special! La final, pentru ca ținuta să fie perfectă, trebuie să alegi și geanta potrivită din piele pentru a te asigura că ai un outfit elegant și spectaculos!

Pantaloni din piele – Pulover – Palton

Dacă îți place să porți pantaloni din piele și simți că acești te avantajează, nu ezita să îi porți ori de câte ori ai ocazia! Alege și un pulover adecvat și lung care să se potrivească perfect și adaugă un palton într-o culoare specială! Adaugă la final și geanta din piele preferată și bucură-te de un look cool și în trend!

Tu cu ce vei purta geanta din piele preferată? 

Sursa foto: shutterstock.com