Foto incendiar. Actriţa Bella Thorne, asa cum iti doreai sa o vezi

Foto incendiar. Actriţa Bella Thorne, asa cum iti doreai sa o vezi

Fostul star Disney, actrita Bella Thorne, a dat publicitatii o poza indrazneata, spre deliciul fanilor din intreaga lume.

4C92307600000578-0-image-m-86_1527130582714

Născută de 8 octombrie 1997, Annabella Avery Bella Thorne este o actriţă americană. Este cunoscută pentru apariţiile sale în producţii precum serialul de televiziune „Totul Pentru Dans/ Shake It Up!” (2010) şi comediile „The DUFF” (2015) şi „Din greşeală împreună/ Blended” (2014), în care a jucat alături de Drew Barrymore şi Adam Sandler.

bella-thorne-600x800A fost abuzată sexual până la vârsta de 14 ani

Bella Thorne a dezvăluit că a fost abuzată sexual şi fizic în copilărie, până la vârsta de 14 ani, când şi-a făcut curaj să se apere.

„Am fost abuzată sexual şi fizic în copilărie, din prima zi a vieţii mele pe care mi-o amintesc şi până la vârsta de 14 ani, când în sfârşit mi-am făcut curaj să îmi încui uşa seara şi să stau lângă ea. Întreaga nenorocită de noapte. Aşteptând ca cineva să profite din nou de viaţa mea. Am tot aşteptat să se oprească şi în sfârşit s-a întâmplat. Dar unii dintre noi nu suntem atât de norocoşi să ieşim cu viaţă. Vă rog ca astăzi să apăraţi fiecare suflet care a fost maltratat”, a scris actriţa, adăugând hashtagul „#timesup” (Timpul s-a scurs, n.r.).

În ultimele luni, mai multe personalităţi de la Hollywood, precum Kevin Spacey, au fost acuzate de abuz sexual, după ce a izbucnit scandalul sexual în care este implicat producătorul Harvey Weinstein.