test

Eşec pentru Cezar Ouatu. România, locul 13 în finala Eurovision 2013. Danemarca, învingătoare

Eşec pentru Cezar Ouatu. România, locul 13 în finala Eurovision 2013. Danemarca, învingătoare

Dezamăgire pentru românul Cezar Ouatu. Reprezentantul României în finala Eurovision care a avut loc sâmbătă seara, pe Malmo Arena, Suedia, a ieşit pe locul 13. Competiţia a fost câştigată de Danemarca, cu Emmelie de Forest (piesa “Only Teardrops”). Podiumul a fost completat de Azerdbaijan şi Ucraina.

Ce ţări au l-au votat pe Ouatu

Cezar Ouatu a participat cu piesa “It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur) şi a obţinut un total de 65 de puncte. Românul nu a primit de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de către Republica Moldova şi Grecia.

“Eu, profesional şi personal, mă simt împlinit. Mi-aş fi dorit un loc mai bun în clasamentul final, pentru mine şi pentru România, dar ştiu că ceea ce a ţinut de mine am făcut. Show-ul nostru a ieşit foarte bine, am muncit cu toţii enorm şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca această muncă de echipă să prindă formă. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi au votat România. România rămâne, însă, o ţară negată oarecum de Europa, aşa că, în această seară, cele două mari familii – Scandinavia şi ‘Mama Rusie’ – au învins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai ţine de mine…”, a declarat Cezar, dezamăgit după finală.