Cât costă iPhone 5S și 5C. VEZI AICI Cum poți să îți comanzi noile modele

Cât costă iPhone 5S și 5C. VEZI AICI Cum poți să îți comanzi noile modele

Începând de vineri, 13 septembrie, se pot face precomenzi pentru telefoanele Apple iPhone 5C şi iPhone 5S, iar primele livrări vor începe din luna octombrie. Modelul low-cost iPhone 5C va costa de la 2.999 lei.

Noul iPhone 5S este disponibil in culorile Silver(argintiu), Gold(auriu) si Space Gray(gri) cu 16/32/64 GB, iar iPhone 5C este disponibil in culorile Green(verde), Yellow(galben), White(alb), Blue(albastru) si Pink(roz) cu 16GB sau 32GB.

Preturile la care iPhone 5s si iPhone 5C sunt disponibile la precomanda sunt:

– 5S 16 GB – 3499 Lei

– 5S 32 GB – 3999 Lei

– 5S 64 GB – 4499 Lei

– 5C 16 GB – 2999 Lei

– 5C 32 GB – 3499 Lei

Dacă vrei să achiziţionezi cu abonament noile modele Apple de la operatorii de telefonie mobilă, trebuie să aştepţi până în luna decembrie.

Caracteristicile modelele iPhone 5S si 5C

Schimbarile majore aduse in noua generatie de telefoane sunt: Procesorul A7 – primul procesor pe arhitectura de 64 biti – este de pana la 40 de ori mai rapid decat prima generatie de procesoare mobile Apple si arhitectura unitatii grafice permite viteze de pana la 56 de ori mai mari.

Desi au implementat acest procesor puternic, autonomia terminalului nu a avut de suferit, ci chiar s-a imbunatatit cu 20 de ore mai mult in stand-by decat versiunea precedenta de iPhone.

Zvonurile care au circulat în presa internațională legată de iPhone 5S s-au confirmat, însă au existat și câteva suprize. Una dintre confirmări este cititorul de amprente integrat în butonul Home.

Cititorul de amprente scanează la 360 de grade și poate reține amprentele de la mai multe degete.

Cititorul de amprente înlocuiește tradiționalul cod de securitate. De asemenea, cititorul de amprente va putea înlocui parola contului de App Store.

Datorită cititorului de amprente, Apple promovează telefonul IPHONE 5C drepte “cel mai sigur smartphone din lume”.