test

Ca să uite de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu l-a rugat pe Ponta să îl trimită consul în Africa de Sud

Ca să uite de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu l-a rugat pe Ponta să îl trimită consul în Africa de Sud

Andrei Zaharescu nu va mai fi purtătorul de cuvânt al Guvernului Victor Ponta. Locul acestuia i-a fost luat de Mirel palada, însă fostul prezentator tv nu a fost lăsat şomer de premierul Victor Ponta. Drept răsplată pentru serviciile sale, Zaharescu a fost numit consul în Africa de Sud. Cunoscut în special pentru gafele sale din postura de purtător de cuvânt, Zaharescu a intrat recent în atenţia presei după divorţul de frumoasa ştiristă de la Antena 1, Andreea Berecleanu.

Întrebat, ce l-a recomandat pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, pentru a fi numit consul al României în Africa de Sud, premierul Victor Ponta a răspuns : “Eu”.

Potrivit mediafax.ro, jurnaliştii au insistat, întrebând nu “cine”, ci “ce” l-a recomandat pe Zaharescu, iar Ponta a răspuns: “Faptul că după un an şi jumătate de activitate în cadrul Guvernului poate foarte bine să reprezinte interesele economice, în primul rând. Comunitate foarte mare de români nu este la Cape Town, dar avem interese economice, interese culturale şi cred că e potrivit”.

Premierul a mai spus că s-a adoptat o hotărâre în acest sens. “Nu pleacă acum, pentru că, de altfel, ca toţi consulii, efectuează nişte stagii de pregătire la Ministerul de Externe”, a spus Ponta.