Află care sunt aspectele de care TREBUIE să ții cont când îți alegi o pereche de sandale!

Află care sunt aspectele de care TREBUIE să ții cont când îți alegi o pereche de sandale!

Sandalele frumoase sunt slăbiciunea oricărei femei. Fie că este vorba de cele elegante, cu toc, fie de cele confortabile, cu talpă joasă, atracția către acest tip de încălțăminte este extraordinar de mare. 

Adevărul este că vara, atunci când temperaturile încep sa crească, sandalele sunt singurele încălțări după care efectiv tânjești. Ele sunt chic, practice și versatile, așadar ai toate motivele să ți le dorești în garderobă. 

Totuși, ai mare grijă atunci când vrei să le achiziționezi, deoarece unele dintre ele nu au acele caracteristici care le fac să fie pe gustul tău!

Iată 3 aspecte de care trebuie să ții cont pentru a-ți alege perechea potrivită de sandale:

Nu cumpăra sandale de proastă calitate, deoarece se deteriorează foarte repede!

Chiar dacă ești tentată să le cumperi pe primele pe care le găsești la un preț avantajos, ține cont de faptul că sandalele care nu sunt confecționate din materiale de calitate se deteriorează mai repede și, astfel, vei fi nevoită să le înlocuiești mai des. 

În final, vei ajunge să achiziționezi mai multe perechi de calitate îndoielnică, pe care vei cheltui mai mulți bani decât dacă ai fi cumpărat de la început un singur model calitativ. Mai bine încearcă să investești în sandale de damă din piele, deoarece acestea vor rezista mai mult și îți vor oferi o satisfacție mai mare.

Renunță la sandalele incomode, pentru că ele îți pot deforma picioarele!

Aspectul sandalelor este deosebit de important, însă și confortul tău contează, de aceea trebuie să cauți unele comode, în care să te simți foarte bine. Ține cont de faptul că tocurile prea înalte, talpa rigidă și, în general, toată încălțămintea nepotrivită îți pot provoca mari probleme de sănătate, de la apariția monturilor, până la deformarea coloanei și favorizarea celulitei.

Prin urmare, atunci când îți alegi încălțările, ia în considerare stilul de viață și activitățile pe care le desfășori zilnic. Dacă mergi mult pe jos, cele mai potrivite sunt modelele fără toc, cu talpă ortopedică și ușoară, care îți poate oferi libertate de mișcare. În zilele caniculare, optează pentru o pereche deschisă și aerisită, pentru a le permite picioarelor să respire. 

La birou sau la o ieșire în oraș, poți opta pentru sandale cu toc, care să-ți dea acel aer elegant de care ai nevoie, însă ai grijă ca acestea să aibă un calapod confortabil.

Achiziționează doar sandale cu stil, ca să nu ai o ținută banală!

Nu purta sandale care sunt lipsite de stil și originalitate. Alege fie un design mai deosebit, fie o culoare care să scoată în evidență întreaga ținută. 

O pereche de astfel de încălțări trebuie să aibă un element special, pentru că, de cele mai multe ori, reprezintă piesa centrală din outfit-ul unei femei. Nu subaprecia puterea nuanțelor neutre, alb sau negru, dar mizează și pe cele nude sau pale, deoarece sunt foarte versatile.

În concluzie, încearcă să te gândești la sandalele pe care le achiziționezi ca la o investiție în propria ta imagine. Doar așa vei realiza cât de important este să nu faci compromisuri când vine vorba de calitate, chiar dacă acest lucru va însemna să cheltui un pic mai mult. Alege modele spectaculoase, dar confortabile și vei străluci de fiecare dată când le vei purta!

Sursa foto: Unsplash.com