test

7 lucruri de care ai nevoie pentru a construi o garderobă de iarnă de la 0 – Care sunt piesele esențiale în garderoba unui bărbat?

7 lucruri de care ai nevoie pentru a construi o garderobă de iarnă de la 0 – Care sunt piesele esențiale în garderoba unui bărbat?

     O dată cu vremea rece, vine și bucuria de a face combinații inventive în ceea ce privește outfit-urile de iarnă, care te ajută să nu îngheți de frig și sunt în același timp și stilish. Cu toate acestea, stabilirea unei garderobe de bază de iarnă, este o sarcină complicată, însă ar trebui să fie luată în serios de fiecare bărbat care are grijă de el.

Investiția în articole de îmbrăcăminte potrivite te poate ajuta să te simți confortabil și să fii și la modă, în același timp.

Pentru a-ți fi mai ușor, iată o listă cu piesele esențiale din garderoba de iarnă a unui bărbat, care îi vor ține de cald dar va fi și elegant, chiar dacă temperaturile de afară nu sunt tocmai prietenoase.

       Să începem să explorăm elementele indispensabile în garderoba de iarnă a visurilor tale!

 

  • Geaca de piele

      O jachetă de piele este una dintre cele mai atemporale piese de îmbrăcăminte pentru bărbați și a trecut testul timpului ca o piesă de bază din garderoba bărbaților de zeci de ani. Natura sa versatilă se pretează bine oricărui look și poate adăuga un plus de valoare oricărei ținute. Nimeni nu poate nega că o geacă de piele se potrivește oricărei ținute, fie că este un hanorac, pulover sau chiar tricou. 

 

  • Denim negru

       Cea mai versatilă piesă a unui dulap bine pus la punct este cu siguranță denimul negru. Este acel articol din dulapul fiecărui bărbat care este de obicei, foarte îndrăgit și foarte purtat.

Indiferent dacă mergi la o cină obișnuită cu prietenii sau ieși la club, denimul negru se potrivește peste tot și cu aproape orice.

 

  • Căciuli

       Putem spune că fesurile, sau căciulile, sunt un accesoriu cool și călduros cu care îți pot accesoriza ținutele iarna. Indiferent că mergi cu bicicleta la serviciu sau faci o plimbare, o căciulă îți va ține de cald la cap și te va ajuta să arăți mai bine.

       Un bonus major este că acest accesoriu este foarte ușor de purtat, deoarece vine în aproape toate culorile imaginabile și o varietate de modele, de la cele tradiționale, la cele cu pompon, cu siguranță vei găsi una care se potrivește stilului tău personal. 

 

  • Pulovere

       Originare din secolul al XV-lea, puloverele au fost purtate inițial de pescari, și au devenit populare la sfârșitul secolului al XVIII-lea, când au devenit o piesă de nelipsit din garderoba de iarnă a bărbaților. 

 Poți alege dintr-o gamă variată de modele de pulovere bărbați de la Massini, ce oferă protecție suficientă și sunt suficient de versatile pentru a se potrivi cu o gamă largă de ținute. 

 

  • Ghete

       Ghetele sunt cel mai bun prieten al fiecărui bărbat în lunile de iarnă. De la ghete Chelsea la ghete de deșert, există un stil de ghete pentru fiecare ocazie, care pot fi asortate cu foarte multe tipuri de outfituri, de la smart casual, la business casual. 

 

  • Eșarfe de lână

       O eșarfă este un accesoriu veșnic la modă, care poate fi purtat aproape în toate anotimpurile, datorită varietății de materiale din care poate fi realizată: șifon, mătase, lână, bumbac și multe altele. Însă, iarna este momentul perfect să întorci privirile cu o eșarfă de lână luxoasă. Acestea sunt moi și calde și îți protejează fața și gâtul de frig și zăpadă.  Poți asorta eșarfa cu căciula pentru un look casual sau poți să o alături unei jachete mai elegante pentru o ținută mai formală. Eșarfele sunt un accesoriu foarte versatil care nu va deveni niciodată demodat.

 

  • Mănuși de piele

    Mănușile sunt un accesoriu de iarnă esențial. Iar mănușile din piele sunt cel mai căutat model de mănuși datorită eleganței lor deosebite. Calitățile visceral satisfăcătoare ale pielii moi sunt egalate doar de modul lor versatil de a fi purtate cu absolut orice. 

Pentru cei dintre voi care doresc funcționalitate dar nu vor să sacrifice un look interesant, o pereche de mănuși de piele neagră sau maro sunt o completare excelentă a ținutelor de iarnă pentru bărbați. 

       Construirea unei garderobe de iarnă bine gândită este o sarcină dificilă, dar este bine să ai toate piesele de bază pentru a începe cu dreptul. Însă, poți alege și piese mai neconvenționale și unice pentru a experimenta ceva mai creativ cu ținutele tale. Orice ai alege, nu uita să te simți bine în ținutele tale!

sursa foto: shutterstock.com