test

Reteta zilei: Supa de chimen

Reteta zilei: Supa de chimen

Chimenul este recunoscut pentru efectele benefice pe care le are asupra digestiei, iar supa de chimen este delicioasă şi uşor de preparat acasă de către orice gospodină.
Aveţi nevoie de: 3 linguri de ulei, o ceapă, două linguri de făină, vegeta, caşcaval ras şi seminţe de chimen, iar pentru prepararea crutoanelor, de pâine şi 3 linguri de ulei de măsline.
Mod de preparare
Ceapa se taie mărunt şi se pune la fiert în apă timp de 10 minute, împreună cu vegeta şi seminţele de chimen. În altă oală se pregăteşte un rântaş din ulei şi făină, care se “stinge” cu puţină apă. Rântaşul se toarnă peste supă şi se mai lasă la fiert 5-10 minute, apoi se strecoară. Separat se stropeşte pâinea cu ulei, se taie în cubuleţe şi se pune într-o tigaie, la foc mic, amestecând din când în când. Supa se serveşte împreună cu crutoanele, iar deasupra se presară caşcaval ras. Poftă bună!

Sursa: adev.ro/o0yzox