test

Pui cu tarhon, masa exotică perfectă

Pui cu tarhon, masa exotică perfectă

Dacă sunteţi în căutarea unui preparat exotic şi uşor de realizat, vă invităm să experimentaţi Pui cu tarhon. Acest ingredient originar din Asia va da o aromă deosebită puiului, rezultând un preparat absolut delicios.

Ingrediente: 1 pui, 6-8 legături de tarhon, 2 linguri de făină, 2-3 linguri de ulei, bulion, sare.
Mod de preparare: Se curăţă tarhonul, se spală bine în sită şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă de 2-3 kg se rumeneşte făina în ulei. Când faina e rumenită, se pune bulionul şi se amestecă bine. Se adaugă apoi tarhonul, se umple cu apă, se potriveste de sare şi se lasă să fiarbă la foc mic. Separat, se rumenesc bucăţile de carne de pui. Când este fiert tarhonul, se pune carnea şi se mai dă în clocot de câteva ori.