test

Premier Estate: agentul de vanzari extern pentru ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence

Premier Estate: agentul de vanzari extern pentru ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence

Premier Estate, companie de consultanta si vanzari asistate in imobiliare, isi extinde aria de vanzari cu inca doua proiecte rezidentiale – Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence amplasate in nordul si estul Capitalei. Prin colaborarea recent incheiata, compania ajunge la un numar de 9 proiecte rezidentiale. In prezent, Premier Estate are sapte proiecte in portofoliu, printre care Asmita Gardens, Citadella Titan, Ibiza Sol si Green City.

Doamna Ghica Plaza este un proiect rezidential amplasat in zona Colentina – Doamna Ghica, format din 9 blocuri, cu 616 locuinte, de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere. Ansamblul rezidential este prevazut cu locuri de parcare si boxe pe cele 2 nivele subterane, parterul fiind dedicat spatiilor comerciale si sociale. In prezent mai sunt disponibile in total 378 apartamente, 7 garsoniere, 52 de doua camere, 317 de trei camere si 2 de 4 camere, cu preturi incepand de la 50.000 de euro.

Green Vista Residence se afla in nordul Capitalei, in Pipera, langa Scoala Americana. Complexul este compus din trei cladiri avand cate noua, respectiv zece etaje. Complexul dispune de 258 de apartamente, de la doua pana la cinci camere, studiouri si penthouse-uri, dintre care 49 apartamente sunt in constructie. In prezent, mai sunt disponibile 83 locuinte in total din care 39 de doua camere, 13 de trei camere, 27 de patru camere, 4 penthouse-uri de 5 camere.

“Fiecare proiect rezidential aduce cu sine provocari deosebite. Extinderea ariei de vanzari a Premier Estate cu Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence este un moment important pentru noi in care ni se confirma totodata ca strategiile noastre de vanzari sunt cele mai potrivite. Ne dorim ca in scurt timp sa consolidam pozitia celor doua ansambluri si sa crestem vanzarile. Stim ca cele doua proiecte imobiliare au un potential foarte bun de crestere pe piata, de aceea toate eforturile noastre se vor indrepta in aceasta directie”, a declarat Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate.

Premier Estate a reusit sa atinga o serie de recorduri cu ansamblurile rezidentiale pe care le are in portofoliu. In 2013, pe parcursul a mai putin de un an, compania a generat pentru Ibiza Sol Residence vanzari totale de 5 milioane de euro, numarul locuintelor vandute in acest ansamblu fiind de 3 ori mai mare decat cel atins in 2008, anul de varf al pietei imobiliare. De asemenea, in martie 2014, la doar o luna dupa ce complexul Citadella Titan a intrat in portofoliul companiei, Premier Estate a atins un nou record de vanzari – 12 apartamente vandute, cu o valoare de peste 600.000 de euro si vanzari de aproximativ 20.000 de euro pe zi.

***

Despre Premier Estate

Premier Estate este o companie de consultanta si vanzari asistate specializata in imobiliare, cu o vechime de 6 ani pe piata. In portofoliul sau se afla mai multe ansambluri rezidentiale, majoritatea aflate in Bucuresti. De asemenea, in luna februarie a acestui an, Premier Estate a preluat complexul rezidential Citadella Titan.