Apa vie tratează cancerul, stopează îmbătrânirea și crește potența. Beneficiile apei sărace în deuteriu

Apa vie tratează cancerul, stopează îmbătrânirea și crește potența. Beneficiile apei sărace în deuteriu

Apa vie sau apa săracă în deuteriu se produce la Râmnicu Vâlcea încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Este creația specialiștilor de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice, iar efectele ei miraculoase au făcut-o celebră în toată lumea. Se exportă 150 de tone anual de “apă vie”, iar cei mai mari cumpărători sunt americanii, japonezii și ungurii.
Ioan Ştefănescu, directorul institutului, este și el un consumator al acestei ape: “Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă”, zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.

Un doctor din Timişoara o foloseşte pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de viaţă. NASA a studiat-o ca să o ia pe Marte. O jumătate de litru costă 15 lei. Se numește Qlarivia.

Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit să fie demult pe lumea cealaltă. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabilă şi fata trăieşte ca tot omul sănătos. S-a făcut bine bând în fiecare zi “apa vie”.

“De trei ani, Gianina bea numai apă din aceasta, cam un litru jumătate pe zi şi nu mai foloseşte deloc citostatice. Mama îi prepară şi supa cu apa respectivă. Nu a făcut metastază, deci practic e ca şi vindecată”, ne-a spus doctorul Nicola Trăilă, şeful Clinicii de chirurgie oncologică din Spitalul Municipal Timişoara. Numai cu apa a prelungit vieţile a câteva zeci de canceroşi. “La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de viaţă. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii şi la tineri. Iar la chimioterapie taie greaţa, bolnavul nu mai varsă şi e mai puternic. Atenţie, nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia”, a mai explicat doctorul Trăilă. Şi el bea zilnic apă vie, dimineaţa, în ceai. Ca să aibă efect, trebuie să bei fără pauze.

Efecte miraculoase

apa_vie2Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa vie pe pacienţii săi. A şi creat o gamă de creme pentru întreţinere pe bază de apă echilibrată în deuteriu. “Încetineşte îmbătrânirea cutanată, e spectaculoasă. Şi pentru acnee e grozavă, şi pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani să realizez această gamă, iar acum conţine 19 produse diferite pe bază de apă. Produsele sunt unice, dar nu foarte cunoscute. Pentru a populariza linia este nevoie de multe sute de mii de euro, dar nu am aceşti bani”, a declarat pentru “Gândul” doctorul Nedelcu. Mai demult au ajuns la institut şi nişte cercetători de la NASA, dornici să ia apa pe Marte, pentru “un transport de fiinţe vii”. Au studiat, s-au minunat, dar urmarea nimeni n-o ştie. Asta s-a întâmplat după ce invenţia fusese copleşită de premii şi medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva, Londra şi Budapesta.

Apa sărăcită în deuteriu

Apa saracita in deuteriu (ASD)este rezultatul cercetarilor in domeniul separarii izotopilor desfasurate de-a lungul anilor de catre un colectiv de specialisti din cadrul INC-DTCI – I.C.S.I. Rm. Valcea. ASD este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica aflata sub concentratia apei naturale. Procedeul de obtinere consta in distilarea continua sub vid a apei naturale pe coloane de separare de inalta performanta. Procedeul asigura obtinerea unor categorii de ASD la concentratia izotopica dorita in domeniul 10 – 120 ppm D/(D+H), fiind protejat in tara prin brevetare. Totodata, procedeul de obtinere este in procedura de patentare internationala la WIPO Geneva, ceea ce se materializeaza in drepturi de autor pentru fiecare aplicatie ulterioara a brevetului respectiv (produse) si in al doilea rand in faptul ca nimeni nu mai poate sa foloseasca procedeul si/sau produsele derivate acestuia fara acordul titularului. Cercetarile efectuate de institute specializate din tara si strainatate au evidentiat efecte bioactive de necontestat ale ASD asupra viului: cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale si letale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice. Procedeul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuteriu, medaliat la Salonul de Inventică de la Bruxelles. Invenția se referă la procesul și instalația de obținere a apei sărăcite in deuteriu prin distilare izotopică continuă în prezența a minim 100 de talere cu o eficiență de 8 talere pe metru, produs de uz alimentar”.

Process and installation for obtaining the deuterium depleted water. Gold medal: Romania. Inventor: Stefanescu Ioan, Titescu Gheorghe. Company: INC-DTCI-ICSI Rm Valcea. Section: Medicine – Health care. Description: The invention refers to a process and an installation for obtaining the deuterium depleted water by continuous isotopic distillation in the presence of a packing on minimum 100 theoretical plates with an efficiency of 8 theoretical plates per meter; which is preferably for food use. www.brussels-eureka.be

Apa sărăcită în deuteriu care gaseste pe piata se numeşte Qlarivia / Qlarivia a fost postata pe www.finewaters.com, un portal unde sunt adunate cele mai deosebite ape potabile din lume. Qlarivia se gaseste in farmacii si drogherii: Qlarivia.com / Drogheria.ro. De 7 ani încoace, se exportă tone de Qlarivia în Japonia, SUA şi Ungaria. În România se găseşte la: Ramnicu-Vâlcea, Mecro System (incinta ICSI), Str. Uzinei nr. 4, Tel. 0731.038.241; București, DR.OGHERIA, Calea Dorobanților 111-135, Tel: 021.230.37.25; București, Farmacia 2NA 2003 , Șos. Ștefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Telefon. 021.212.4726; București, Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Tel. 021.340.03.05 ; București, Apa Vie SRL, Str. Veronica Micle nr. 7, București, Tel. 021.310.79.50 ; Brașov, Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321 ; Magazin naturist online, www.natural100.ro .

“Prof. dr. Traila Nicola, seful Clinicii de chirurgie oncologica din cadrul Spitalului municipal Timisoara, trateaza cancerul intr-o maniera mai putin obisnuita: cu apa vie. Este vorba despre deja celebra apa saracita in deuteriu, produsa la Ramnicu Valcea si care, dupa cate spun specialistii, are proprie tati aproape miraculoase. Chiar daca cercetarea acestui fenomen se afla de-abia la inceput, deci explicatii stiintifice nu prea avem, apa vie nu se cramponeaza de asta si isi face linistita treaba. Adica devine un fel de “sanatate pe paine” acolo unde este intrebuintata. Nici prof. Nicola nu stie exact mecanismul prin care apa cu putine molecule de deuteriu tine cancerul in frau. Dar asta nu inseamna ca nu o foloseste, de vreme ce zeci de bolnavi inca sunt in viata, numai datorita ei: “Povestea asta a inceput de la o observatie simpla, respectiv de la faptul ca in Podisul tibetan, spre deosebire de alte locuri, oamenii traiesc mai mult si nu se prea imbolnavesc de cancer. Dupa cercetari, s-a ajuns la concluzia ca motivul ar fi apa consumata, care provine din ghetari topiti. Deci e apa saraca in deuteriu, pentru ca a fost o data evaporata. Ei, bine, de aici au pornit experientele de laborator, la Budapesta si la Bucuresti, romanii si maghiarii fiind pionierii acestui domeniu. S-a constatat, clar, ca apa are rol protector in dezvoltarea unor cancere provocate la soareci. Mai mult, le sporeste forta fizica, instinctul de supravietuire si potenta, la varste echivalente cu 80 de ani la om. Deci si asa-zisul efect anti-aging merita sa fie luat in seama. Noi am extrapolat aceste rezultate la oameni, ghidandu- ne dupa lucrarile stiintifice si dupa experienta maghiara. La Budapesta s-a lucrat cu apa vie pe diverse tipuri de afectiuni canceroase, pe un lot de 40 de bolnavi, ceea ce, din punct de vedere statistic, este corect si relevant”. Sursa: Revista Flacara aici. „Folosesc apa vie in tratamente de peste cinci ani”. Unul dintre medicii romani care foloseste aceasta apa miraculoasa in diferite tratamente pe care le recomanda propriilor pacienti este Ioan Nedelcu, medic dermatolog din cadrul Spitalului Militar Central. “Eu folosesc aceasta apa saracita in deuteriu de peste 5 ani de zile. Am vazut cu ochii mei efectele tratamentelor cu aceasta apa si o recomand pacientilor mei. Pur si simplu, se face o cura cu aceasta apa, se bea la fel ca o apa de masa obisnuita. Vindeca o serie intreaga de boli de piele; psoriaziz, eruptii cutanate si altele. Ajuta chiar in ameliorarea efectelor radierilor in cazul cancerelor”, a declarat Ioan Nedelcu. Deuteria Cosmetics – site aici. Toate informaţiile le găsiţi aici: http://www.apasaracitaindeuteriu.ro

Corpul omului conţine mai bine de 70% apă, motiv suficient pentru a susţine că suntem mai degrabă ceea ce bem decât ceea ce mâncăm. – Bioterapii.ro.