test

Tendințe 2022: Ochelari de vedere ieșiți din tipare

Tendințe 2022: Ochelari de vedere ieșiți din tipare

Trecut-au vremurile când ochelarii de vedere erau disponibili în puține forme și culori și aveau doar rol de a-ți corecta vederea. Acum ochelarii de vedere sunt și accesorii statement, completând ținutele și ai nenumărate opțiuni de unde poți alege în funcție de stilul abordat și alte preferințe.

Mulți consideră că a purta ochelari de vedere constituie un mare dezavantaj. Însă cine spune că nu pot fi și accesorii fabuloase? Pentru că da, ochelarii de vedere nu trebuie să fie plictisitori sau să aibă un design neplăcut. Ești ajutat de consilieri în magazinele de optică pentru a alege ramele perfecte în funcție de fizionomia feței, culorii ochilor și tenului. Iar ținând cont de buget și preferințele tale, vei avea parte de ochelari de vedere cu care te vei mândri.

 

Comandă online de la Lentiamo!

 

Lentiamo este unul dintre acele locuri unde vei avea parte de consiliere profesională și o gamă variată de rame din care să alegi, de la unele dintre cele mai renumite branduri, 100% originale. Este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, cu o gamă diversificată de ochelari de vedere, de soare, de protecție pentru calculator, lentile de contact cu sau fără dioptrii sau colorate și alte produse necesare îngrijirii ochilor.

 

Consultă ghidul următor în materie de tendințe în ochelari de vedere și Lentiamo, cu pagina de prezentare lentiamo.ro, te așteaptă să-ți găsești ochelarii care vor deveni dragoste la prima vedere.

 

Tendințe în materie de ochelari de vedere

 

Anul acesta am fost întâmpinați de o explozie de culori intense și de trenduri ieșite de tipare. Se pune accent pe exprimarea personalității, pe a ne îmbrățișa autenticitatea, pentru că viața ar fi cam gri dacă am fi toți la fel. Iată ce rame de ochelari sunt în tendințe:

 

Rame transparente

 

Acestea sunt must-have și se observă o preferință spre ramele supradimensionate, geometrice și groase. Se caută culori îndrăznețe și se potrivesc persoanelor stilate, ce nu le este frică să fie neobișnuite. Adaugă o notă de eleganță ținutelor și datorită transparenței sunt subtile. Dacă alegi o astfel de pereche de ochelari de vedere ai grijă să nu îți ascundă sprâncenele.

 

Fără ramă sau semi-ramă

 

Unii preferă ca ochelarii lor de vedere să fie cât mai simpli. Aceste tipuri de ochelari fără ramă sau semi-ramă se evidențiază prin finețea și delicatețea lor, de regulă au accente metalice aurii sau argintii și dacă au și brațele subțiri se vor potrivi oricărei forme a feței.

 

Rame retro sau cat-eye

 

Ramele retro ne duc cu gândul la hipsteri, au o formă rotundă, se potrivesc fețelor ce au linii pronunțate ce trebuie îmblânzite. Cele de tip cat-eye ne transpun în epoca anilor 50 și la fel, se vor potrivi fețelor pătrate. Se optează pentru culori îndrăznețe precum roșu, fucsia, model tortoise sau animal print.

 

Acestea sunt câteva tendințe de care să ții cont când alegi ochelarii de vedere. Nu vor ieși din modă prea curând, așa că sigur vei fi trendy și peste ani de zile. Lentiamo te așteaptă cu o varietate de modele de la designeri internaționali, la prețuri accesibile.

 

Contact:

 

comenzi@lentiamo.ro