Recapătă-ți încrederea de sine prin procedura de implant de păr, realizată la clinica Dr. Felix

Recapătă-ți încrederea de sine prin procedura de implant de păr, realizată la clinica Dr. Felix

Pierderea podoabei capilare reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme întâmpinate de populația de gen masculin. Astfel, alopecia sau apariția cheliei, mai pe românește, poate să apară și la vârsta adolescenței, nefiind neapărat o problemă specifică persoanelor vârstnice.

Iar cauzele apariției cheliei pot fi multiple: începând de la anumite probleme genetice, pe care nu prea ai cum să le contracarezi, până la o serie de afecțiuni sau deficit de vitamine, ce pot conduce la căderea părului.

Ceea ce este important este că, în majoritatea cazurilor, alopecia nu cauzează și probleme grave de sănătate, exceptând cazurile, firește, în care avem de-a face cu deficiențe majore de ordin metabolic sau hormonal.

Și mai important este însă faptul că acum avem la dispoziție o clinică de transplant de păr București, care vă poate reda aspectul natural al părului, fără a apela la alte subterfugii, precum peruci sau vopsele de păr, cu efect trecător.

Iar pentru informații la primă mână despre transplantul de păr, doritorii au acum la dispoziție și un site bine pus la punct, https://www.drfelixhairimplant.ro/, pe care pot obține inclusiv o programare pentru o consultație de specialitate.

De ce să apelezi la transplant de păr București?

Motivele pentru care bărbații sunt înclinați să își recapete podoaba capilară sunt multiple. În primul rând, căderea părului poate conduce la o scădere a stimei de sine, cu care bărbații de vârstă mijlocie se confruntă frecvent.

Din acest motiv, redobândirea părului și redarea sănătății naturale a acestuia pot aduce redarea încrederii bărbaților în propriile forțe. Dincolo de aceasta, nu puține sunt cazurile în care pierderea părului survine în urma unor accidente, precum arsuri sau escoriații ale pielii scalpului. În astfel de cazuri, soluțiile de natură cosmetică nu au niciun efect, oricât am încerca noi să estompăm efectele.

Ceea ce este mai important însă este că la clinica de transplant de par Bucuresti vei avea parte de voci specializate în acest tip de intervenții, fără „soluții minune” pe care le găsești în reclamele mincinoase de pe internet.

O simplă vizită pe www.drfelixhairimplant.ro te va convinge de autenticitatea soluțiilor oferite, rezultatele remarcabile ale clinicii bucureștene fiind consemnate inclusiv în publicațiile de profil internaționale.

Nu în ultimul rând, o garanție în plus a succesului și durabilității soluțiilor oferite de www.drfelixhairimplant.ro îl reprezintă o serie de vedete arhicunoscute din țara noastră, care au ales transplantul de păr pentru menținerea imaginii bune în rândul publicului.

O problemă universală

Căderea părului nu reprezintă însă o problemă strict bărbătească. Și femeile se confruntă cu acest flagel, în special odată cu înaintarea în vârstă. Ca și în cazul bărbaților însă, cauzele căderii părului pot fi multiple, ba chiar suplimentare față de sexul opus.

Astfel, trecerea prin perioade intense de stres poate duce la rărirea și căderea părului, cu diferența că în cazul femeilor pierderea podoabei capilare se manifestă altfel. Astfel, în timp ce bărbații sunt privați în special de pierderea părului de pe calota frontală, femeile au probleme cu zona de sus a scalpului.

De asemenea, dereglările de ordin hormonal, precum și deficitul de vitamine și nutrienți în timpul sarcinii și al nașterii, pot conduce la rărirea și căderea parțială a părului. Și în acest caz însă, o vizită la clinica de transplant de păr București îți poate reda frumusețea și feminitatea.