test

Fertilitatea, efectul fabulos al consumului de spanac

Fertilitatea, efectul fabulos al consumului de spanac

Spanacul poate fi considerat un adevărat medicament. Prin conținutul ridicat de acid folic, spanacul face minuni în privința fetilității atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Pe scurt, spanacul menține fertilitatea feminină, dar și cea masculină prin îmbunătățirea calității spermei, prin facilitarea funcției ovariene.

Practic, aliementul preferat de Popeye Marinarul optimizează producţia de spermă, facilitează producerea regulată de ovule şi la prevenirea defectelor tubului neural la începutul sarcinii. E o importantă sursă de fier şi vitamina C necesară pentru creşterea calităţii spermei, protejând ADN-ul.

Mod de administrare

Se poate consuma in mancaruri sau fiert, in salate, recomandabil fiind sa consumati o legatura odata sau de doua ori pe saptamana.

Salata de spanac

O salata de spanac ofera oricarei persoane o cantitate importanta de vitamine si minerale. Pentru prepararea salatei se vor amesteca doua parti de spanac si o parte de capsuni si afine.

Peste ingrediente se vor adauga ceapa si nuci pecan prajite. Se va face un sos din otet din vin alb, otet balsamic, miere, mustar si condimente care se va adauga deasupra.

O portie contine 158 calorii si 0.5 grasimi saturate, fara colesterol. Salata ofera in plus, 4g de fibre si 4g de proteine.