Folosești apă de la robinet? Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru o apă fără impurități

Folosești apă de la robinet? Iată 3 lucruri de care ai nevoie pentru o apă fără impurități

Apa este extrem de importantă pentru organismul uman. Ceea ce consumi zi de zi contribuie la menținerea sănătății tale. Apa de la robinet îți afectează grav sănătatea și are consecințe majore asupra stării tale de bine. Există diferite produse care utilizează diferite tehnologii de filtrare a apei. Astfel dacă ești în căutarea unui filtru bun, poți alege în funcție de nevoile tale. Dacă vrei să vezi care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru o apă fără impurități, citește în continuare acest articol.

 

Iată care sunt cele mai noi tehnologii de filtrare a apei

 

Dedurizatoare

Apa de la robinet este o apă dură care are un nivel mare de calciu. Acest lucru face ca majoritatea oamenilor care consumă apă de la robinet să prezinte afecțiuni la rinichi. Pe lângă că nu este bună pentru consum, apa dură afectează atât pielea, cât și tenul, fiindcă usucă foarte mult. Dacă obișnuiești să gătești cu apă de la robinet trebuie să ai în vedere faptul că alimentele își pot pierde din gust. Din cauza depunerilor de calcar, centrala termică sau mașina de spălat pot fi afectate și se pot defecta în timp. Un dedurizator te poate ajuta la obținerea de apă de calitate, sigură pentru tine și familia ta. 

 

Filtru Apă cu Osmoză Inversă

Osmoza inversă are rolul de a elimina aproape toate substanțele nocive din apă, obținând astfel o apă pură fără bacterii sau impurități. Pentru utilizatorii casnici, acest tip de purificare al apei este recomandat pentru casele care au ca sursă de apă o fântână sau un puț. Pentru a contribui la o viață sănătoasă este important să investești în cele mai bune echipamente de tratare a apei. Acesta este potrivit pentru birouri sau bucătării. 

 

Denitrificatoare

Nitrații și nitriții sunt substanțe care au un impact mare asupra sănătății tale. Aceștia se găsesc în mediul înconjurător în mod natural, însă, în dieta noastră aceste surse de nitrați sunt întâlnite în alimente de origine vegetală, dar și în apă. Corpul uman are propriile sisteme de neutralizarea nitriților, însă acesta poate face acest lucru în anumite limite. Dacă ești obișnuit să folosești apă de la chiuvetă, ar trebui să știi că ești expus la riscuri de îmbolnăvire precum: hepatita A, boli stomacale sau boli de colon. Specialiștii recomandă denitrificatoarele de apă ca soluție potrivită pentru curățarea acesteia. Un magazin de specialitate este Clack.ro, cunoscut pentru produsele de calitate și prețurile avantajoase.

Filtrele de apă vin în mai multe forme și dimensiuni. În funcție de nevoile tale, de stilul de viață, dar și de buget poți lua în considerare una din opțiunile de mai sus. Asigură-te că filtrul pe care îl alegi este certificat, fiindcă nu toate filtrele se ridica la înălțimea așteptărilor. Investește în produse de calitate care să asigure sănătatea ta și a familiei.

 

Sursă foto: Pexels.com