test

Fitness și reabilitare. Beneficiile pentru sănătate ale barei flexibile Thera-Band

Fitness și reabilitare. Beneficiile pentru sănătate ale barei flexibile Thera-Band

Bara flexibilă Thera-Band de la Proarcadia este un dispozitiv simplu de mânuit, uşor de apucat şi de rezistenţă uşoară, care se utilizează în recuperare pentru fortificarea mâinii şi a încheieturii precum şi a antebraţului şi a umărului. Bara flexibilă Thera-Band are o lungime de 30 cm şi este disponibilă cu trei nivele de rezistenţă, care cresc odată cu diametrul acesteia.

Studiile au demonstrat că, după efectuarea exerciţiilor de întărire a încheieturilor dezvoltate special pentru tratarea cotului de tenis, 81% din pacienţi au simţit ameliorarea durerii din cot şi 72% îmbunătăţirea forţei.

proarcadia_therabandUn dispozitiv uşor şi portabil

  • Utilizat pentru îmbunătăţirea dexterităţii, pentru reabilitarea şi întărirea mâinilor, încheieturilor, antebraţelor şi umerilor.
  • Oscilaţia produsă ajută la reeducarea neuromusculară şi formarea echilibrului.
  • Ajută la mobilizarea ţesuturilor conjunctive şi a articulaţiilor.
  • Utilizat de fizioterapeuţi, antrenori de sport şi de fitness.

Descriere generală

Flexbar-ul este un dispozitiv de rezistenţă flexibilă şi durabilă, care se regăseşte în acelaşi sistem progresiv pe culori Thera-Band. Se utilizează pentru a îmbunătăţi forţa de strângere, stabilizarea extremităţilor superioare, mobilizarea articulaţiilor, încheieturilor şi întărirea forţei de prindere în diferite activităţi sportive.

Thera-Band Flexbar este utilizat prin mişcări de îndoire, răsucire, sau oscilaţie pentru a spori rezistenţa şi/sau stabilizarea articulaţiilor, încheieturilor în timpul reabilitării sau antrenamentelor de fitness.

Fiecare Flexbar Thera-Band are lungimea de 35,5 cm pe o suprafaţă crestată, care oferă o prindere mai bună. Puteţi alege din 4 nivele de rezistenţă progresivă potrivite capacităţilor individuale ale utilizatorului.

sursa foto: www.proarcadia.ro