Zboruri spre Hurghada, Egipt – o destinație de interes pentru turiști și în 2020

Zboruri spre Hurghada, Egipt – o destinație de interes pentru turiști și în 2020

Despre Egipt știu cei mai mulți turiști și pasionați de călătorii că a fost numită destinația cu cea mai mare creștere în anul anterior. Interesul către această țară se menține și în 2020, cu atât mai mult cu cât agențiile de turism și-au diversificat oferta, astfel ca totul să fie mai accesibil pentru români, indiferent de județ.

Pentru cei care visează la un sejur în Hurghada, care se preconizează a fi destinația favorită a turiștilor în acest an, OcaziiTuristice vine cu oferte vacanta in Hurghada 2020 greu de refuzat. O mare parte a atenției astăzi este îndreptată către transport, nu doar spre cazarea inclusă în oferte. Contează ca zborul să fie cât mai accesibil, atât din punct de vedere al costurilor desigur, dar și al distanței de la domiciliu. Când este vorba despre cealaltă parte a țării, cu siguranță că deja drumul până la aeroport și apoi zborul și drumul spre hotel vor fi mai mult decât suficiente pentru a râvni la o zi de odihnă.

Dacă intenția este de a vizita Hurghada pentru mai mult de atât, deci și pentru plimbări, excursii, vizite culturale, etc., ideal este ca zborul să fie dintr-o locație cât mai apropiată. Sunt convinși de asta mai ales cei care au copii, pentru că riscă să dea startul unei vacanțe ce va începe cu oboseală.

Zboruri din România spre Hurghada, mai avantajoase cu OcaziiTuristice.ro

Din dorința de a le oferi turiștilor români confortul pe care îl merită, OcaziiTuristice.ro și-a diversificat lista de servicii, astfel că pentru cei aflați în căutare de cazare si transport Hurghada, agenția dispune de oferte cu zboruri din București, Cluj, Sibiu, Oradea, Iași și Suceava. În condițiile în care timpul liber este astăzi atât de limitat și parcă ne privăm tot mai mult de puținele clipe de care dispunem, e și normal să ne dorim să beneficiem de soluții de transport cât mai la îndemână.

Ofertele vizează curse charter, pentru orașele amintite, existând zboruri inclusiv vara spre această destinație.

Pentru București există 5 zboruri pe săptămână, respectiv în zilele de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică. Pentru acest oraș, la OcaziiTuristice ofertele vor include 3 zboruri pentru perioada iulie – august și 4 zboruri în perioada septembrie – octombrie.

Pentru Cluj, sunt două zboruri săptămânal spre Hurghada – miercuri, respectiv duminica.

Din Sibiu, va fi un singur zbor spre această destinație, în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni.

Cei care doresc o ofertă cu plecare din Suceava, dispun de un zbor în acest sens, în ziua de duminică a săptămânii.

Vor continua să fie un trend vacanțele ce vizează această destinație, dar și altele din Egipt, datorită costurilor echitabile ale ofertelor. Prețurile sunt destul de accesibile, în condițiile în care 2 persoane se pot caza la un hotel ce oferă condiții satisfăcătoare, cu zborul din orașul dorit, investind în acest sens sume ce se învârt în jurul a 1100 euro. Mai multe detalii despre costuri si cazare găsesc cei interesați pe ocaziituristice.ro.