Vrei sa lucrezi la un studio de top din Bucuresti? CamStars Studio angajeaza modele

Vrei sa lucrezi la un studio de top din Bucuresti? CamStars Studio angajeaza modele

De cativa ani, videochatul nu mai reprezinta acel subiect tabu. In ziua de astazi, sute de domnisoare si doamne, practica aceasta meserie si zilnic din ce in ce mai multe persoane calca pragul studiourilor de videochat pentru a afla ce presupune acest job atat de criticat de catre societate.

Pana la urma, cine nu isi doreste un loc de munca bine platit, cu un program flexibil si numeroase avantaje financiare, o activitate care sa se desfasoare intr-un mediu relaxant si placut?

Asta ofera jobul de videochat, in detrimentul unui loc de munca clasic si plictisitor intr-un birou.

Probabil stii deja ca videochatul ca si industrie este intr-o ascensiune culminanta in comparatie cu alte domenii de activitate. Suntem convinsi ca acest criteriu sta la baza faptului ca tot mai multe tinere sunt atrase de anunturile de angajari videochat.

Cele care isi desfasoara activitatea intr-unul dintre sutele de studiouri de videochat din Bucuresti, le recomanda tinerelor care sunt la inceput de drum sa nu profeseze de acasa, ci sa caute printre sutele de anunturi de angajari videochat si sa opteze pentru munca in cadrul unui studio. Cei de la conducere le pot sprijini pe tinere pana in momentul in care ajung acele modele de top, cunoscute in intreaga industrie atat in tara cat si in strainatate.

Avand in vedere popularitatea crescuta a acestei activitati, dupa cum am mentionat deja pe parcursul articolului, concurenta este si ea una acerba. Asadar, daca-ti doresti o cariera de succes in videochat, trebuie sa te concentrezi pe anumite criterii cand iti alegi angajatorul.

Majoritatea anunturilor promoveaza acele castiguri atragatoare si ideea ca poti sa faci bani rapid ca si model de videochat. Aceste lucruri expuse in randurile de mai sus sunt valabile pentru acele tinere care au o gandire realista si care stiu cat de esential este ca-n viata sa-ti stabilesti anumite teluri, iar mai apoi sa muncesti ca sa le poti atinge.

Daca te-ai decis ca acesta este job-ul pe care ti-l doresti si care iti poate oferi linistea personala si financiara, atunci CamStars Studio Videochat din Bucuresti, reprezinta angajatorul de vis, care este pregatit sa te sustina in orice moment sa ajungi un model de renume printre memebrii comunitatii.

Procentul primit de catre modelele care ajung sa lucreze aici este de +60% comisoane reale inca din prima luna de angajare.

Colaborarea cu CamStars Studio Videochat poate sa inceapa chiar si astazi cu o programare direct pe site-ul lor. Trebuie sa stii ca ei isi desfasoara activitatea in acest domeniu de peste 10 ani de zile, lucrand pana in prezent cu sute de modele de succes din Romania. De asemenea, sunt acea echipa care iti garanteaza inca de la inceput profesionalism si dedicare.

Ce iti poti dori mai mult de atat de la un viitor angajator?

Ii mai recomanda trei aspecte esentiale care o sa te convinga cu siguranta ca reprezinta alegerea ideala in materie de studio de videochat. Aceste trei aspecte sunt transparenta, seriozitatea, dar si o dorinta acerba de dezvoltare.

Ca si model la CamStars Studio Videochat, o sa ai parte de sustinerea intregii echipe, care o sa te ajute sa te dezvolti in domeniu prin sedinte foto profesionale, un program flexibil si traininguri personalizate si captivante.

Trainingurile le sunt oferite atat celor care sunt la inceput de drum in aceasta industrie, cat si celor care au profesat deja aceasta meserie, deoarece echipa studioului considera ca exista mereu acea nevoie de perfectionare pentru a tine pasul cu noile tendinte si cerintele memebrilor din comunitate. O atitudine pozitiva, impreuna cu o deschidere continua catre invatare, cu siguranta o sa te duca pe culmile succesului ca si model la CamStars Studio Videochat.

Ceea ce cauta cei de la acest studio de videochat, conform spuselor lui Andrei Moroianu, sunt fete care sunt deschise spre invatare si dezvoltare, pentru ca aceasta lume a videochatului este intr-o continua schimbare si mereu apare ceva nou de invatat si mai apoi de pus in practica. Fetele de la acest studio invata in fiecare zi, pentru a deveni acele modele cautate in aceasta industrie, iar Andrei considera ca acesta este si motivul pe care se bazeaza succesul modelelor dar si a intregului studio.

CamStars Studio Videochat este o marca in continua dezvoltare, al carui nume este unul vocal in aceasta industrie. Se mandresc cu trei studiouri moderne, echipate cu absolut tot ce este nevoie pentru a oferi servicii de top, iar aceste studiouri se afla in Piata Unirii, Piata Muncii si Piata Universitatii.

Cand te simti pregatita pentru o schimbare benefica in viata ta, CamStars Studio te asteapta alaturi de ei!