Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 5

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 5

Numărul de destin 5. Pentru a înțelege mai bine viața noastră și pe cei din jurul nostru trebuie să ținem cont de vibrația numerelor. Unul dintre cele mai importante numere care ne influențează, în special după vârsta de 35 de ani, este numărul de destin sau vibrația nașterii. Acest număr, redus la o singură cifră, ne stabilește principalele trăsături ale personalității, drumul în viață, principalele caracteristici și șansele.

Cum se calculează: 17 iulie 2004 => 17.07.2004 => 1 + 7+ 7 + 2 + 4 = 21 => 2 + 1 = 3

Dacă în calcule apar numerele 11, 22, 33 şi 44, se iau în considerare şi semnificaţiile acestora, pe lângă cele obţinute prin reducerea la o singură cifră.
Anatol Basarab, despre numerologie, Dumnezeu si extraterestrii

Numărul de destin 5

Conform teoriei pitagoreice, Numarul 5 simbolizeaza perfectiunea umana. Persoanele nascute sub semnul acestei Vibratii poseda inteligenta, remarcabile aptitudini creatoare, o gandire abila, patrunzatoare, dinamica si scrutatoare. Este, fara nici o indoiala, Numarul cel mai vioi, nelinistit si schimbator, din intreaga scara numerologica.

Originali, impulsivi in gandire si actiune, plini de idei progresiste, sunt intotdeauna dispusi sa acceptesi sa experimenteze necunoscutul, insolitul si modernul, tot ceea ce poate insemna progres, libertate si schimbare. Nu se retrag niciodata in trecut, iubesc fiecare clipa, avand privirile orientate spre viitor, mereu in cautare de noi aventuri si experiente. Dispun de o perceptie iesita din comun, prind din zbor toate nuantele unei probleme, dar, fiind foarteversati si curiosi, isi distribuie atentia in mai multe directii, astfel incat multe impulsuri raman in stadiul lor initial. Sunt sfatuiti sa invete sa se concentreze si sa-si foloseasca la maximum insusirile. Astfel vor putea atinge toate obiectivele propuse. Altfel, isi vor irosi existenta si bogatul potential decare dispun. Nervoase si nelinistite, reactioneaza prompt la orice fel de impuls sau stimul.

Horoscopul real al anului 2014

Indrazneti si entuziasti, iubesc viata, aventura si libertatea in adevaratul lor inteles. Pentru ei, “a exista pur si simplu” inseamna “a vegeta”. Pentru un Număr de destin 5, fiecare zi reprezinta o noua provocare, o noua aventura pasionanta. Aventurieri innascuti, accepta schimbarile si riscurile mai usor decat alte Numere, mai statornice si conservatoare. Le plac foarte mult calatoriile, schimbarile de ambianta si plimbarile prin locuri exotice, foarte vechi. Oricand, ideile, proiectele sau planurile lor pot cunoaste o noua directie, impusa de firea schimbatoaresi agitata, de imaginatia bogata sau de orice alt stimul din afara. Poseda o gandire inspirata, ingenioasa si activa, o sete permanenta de cunoastere, care ii vor face remarcati in cercurile de prieteni.

Deseori un Număr de destin  5 va avea grupul sau de admiratori, pentru castie sa farmece prin personalitatea sa puternica. Totusi, celui care va ajunge sa-i cunoasca brustele treceri de la o stare sufleteasca la alta, agresivitatea si replicile spontane, taioase si muscatoare, ii va fi destul de greu sa traiasca alaturi de el. Nu sunt insa ranchiunosi, avand un fond sufletesc nobil, si deseori, aceste iesiri ii vor afecta mai mult pe ei decat pe cei care au fost cauza lor. Dar le trece repede pentru ca uita (deseori prea usor) nu numai supararile sau jignirile pe care le-au adus, ci si pe cele primite. Manifesta o puternica sensibilitate pentru laturile intelectuala, estetica si artistica ale existentei. Sunt preocupati de cunoastere si evolutie spirituala .Un Numar 5 care nu va invata sa-si stapaneasca pornirile, nu va putea profita niciodata deminunatele calitati cu care a fost daruit, se va simti frustrat si nefericit.

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 2

Profesie

Numărul  de destin 5 dispune de reale aptitudini creative in multe domenii de activitate. Dotate cu inteligenta,talent, energie si stralucire personala, isi pun in valoare cele mai alese insusiri pentru a dobandi o buna pozitie in ierarhia sociala. Totusi, succesul nu va insemna pentru el putere si bani. Concretizarea propunerilor lui va echivala cuo viata traita intens, dominandu-si provocarile, dar mai ales, evitand cu orice pret plictiseala. Putini sunt cei care manifesta atata vitalitate si vehementa infruntand viata, cautand satisfactiile si placerile prezentului. Indiferent de domeniul in care vor activa, trebuie sa-si concentreze eforturile, sa dea dovada de perseverenta, pentru ca principalul lor defect este irosirea fortelor in activitati pe care mai tarziu levor abandona, dand altora prilejul de a le folosi ideile.

Despre cifra psihică a destinului cu numerologul Mihai Voropchievici. “Toți cei născuți în zile de 9, 18 sau 27 au ceva divin în ei”

Pentru ca poseda un curaj care poate atinge eroismul, spiritul lor temerar, indraznet, nelinistit si aventurier se incadreaza perfect in atmosfera propice profesiilor de navigatori, geografi, exploratori,sporivi de performanta, aviatori, profesori de educatie fizica, vantori, piloti de incercare si reporteri. In plan literar-artistic, se pot realiza ca producatori de teatru, autori, dansatori, muzicieni,compozitori sau dirijori, scriitori SF, ziaristi, fotografi, functionari relatii publice sau in publicitate. Prin riscul pe care si-l asuma, Numarul 5 poate straluci in cariera de avocat, in criminalistica, cercetator, director, agent secret, politician sau om de stat cu functii cheie. Numarul 5 nu este dependent de latura financiara a vietii. Mai mult decat pierderea banilor, il preocupa pierderea libertatii de actiune, de aceea prefera riscurile unei vieti aventuriere decat conventiile care i-ar aduce bogatia. Poate castiga bani cu usurinta, dar ii este mai greu sa-i pastreze, pentru ca se arata in orice imprejurare generos si intelegator.

Dragoste

Persoanele de sex opus sunt captivate de farmecul si puterea lor de atractie irezistibile, insa rareori Numărul de destin 5 constientizeaza aceste calitati. Romantici incurabili, viseaza sa fie protagonistii unor minunate povesti de dragoste. Idealisti, romantici, tandri si pasionati, senzuali in acelasi timp, potoferi o existenta fascinanta persoanei dragi.Vor cunoaste o casnici fericita si placuta langa un temperament asemanator lor, astfel incat cea mai buna alegere pentru Numarul 5 ar fi tot un Numar 5, aventurier si indraznet ca si el, interesat mai mult de dragoste, buna dispozitie si diversitate decat de ordine, liniste conjugala. Legatura lor va fi furtunoasa, nebuna si fericita. O relatie norocoasa este alaturi de Numarul 3 si se bazeaza pe entuziasmul si dragostea de viata decare amandoi dau dovada. Numerele 2 si 6, conservatoare si linistite, sunt atrase de personalitatea lui 5, dar cu greu vor renuntala principiile si obiceiurile lor. Eruditia si inteligenta Numarului 5 poate captiva personalitatea unui 7,dar acestuia din urma ii va fi greu sa reziste ritmului frenetic de viata al lui 5.Pentru ca intre un 5 si 8 sa existe intelegere si armonie, Numarul 5 trebuie sa fie cel dispus sa cedeze, pentru ca un 8 niciodata nu o va face.O relatie intre un 5 si un 9, un 1 sau un 4, este dificil de realizat, chiar daca se intemeiaza pe dragoste adevarata si intelegere reciproca.

Planeta: Mercur

Piatra: Acvamarinul, matostatul

Metalul: Mercur

Semnul zodiacal: Gemeni

Ziua favorabila: Miercuri

Culori: Portocaliu, galben

Numere norocoase: 5, 7, 2

Personalitati: Marlon Brando, Iulius Cezar, Charles Darwin, Vincent van Gogh, Abraham Lincoln,Franklin Delano Roosevelt, Mao Tse Tung, Balzac, Chopin, Newton, Adolf Hitler, Maria Vargas Llosa, A. Fleming

Multumiri speciale pentru textul Vibratia Numerelor

 

CITESTE SI:

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 7

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 4

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 3

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 2

Vibrația numerelor. Tot ce trebuie să știi despre numărul de destin 1

Numerologie – Cum calculam numarul destinului

Numerologie cu Mihai Voropchievici: “Anul 2014, an universal 7, este anul lui Dumnezeu”

Mihai Voropchievici: Vrei sa scapi de deochi? Spune Tatal Nostru de 7 ori!